vann spa hotell och konferens
vann spa och hotell
vann spa hotell
spa vann
vann spa erbjudande
Exklusivhos Live it

VANN Spaweekend

4.3/ 150 röster
 • 2 nätter i dubbelrum
 • Alla måltider ingår; Frukostar, lunch, 2-rättersmiddagar
 • 1000kvm spa; 8 pooler, 3 bastur, varma källor, strand och mycket mer
 • Massor av träningsmöjligheter; Pass, hinderbana, yoga, gym m.m.
5 595 SEK
5 595 SEK
Brastad

  Med inspiration från Gullmarsfjorden och naturen ligger VANN i en rogivande symbios med de vackra omgivningarna. Här väntar avkoppling i harmoniska miljöer, vällagad mat, sköna sängar och tid för varandra.

  VANN Spa

  Checka in och andas ut på VANN Spa hotell och konferens. Mitt i naturreservatet vid vackra Gullmarsfjorden, precis vid strandkanten där vattnet möter granitklipporna, ligger spahotellet VANN. Ritat av en av Sveriges största arkitekter, Gert Wingårdh, är hotellets form och design en upplevelse i sig. Närheten till fjorden, skogen, betesängarna och stränderna ger en fantastisk inramning och luften här är klar, frisk och ren.

  Naturen är ständigt närvarande även i hotellets hjärta - Spaavdelningen. De stora panoramafönstren suddar ut gränsen mellan inne och ute och med pooler och källor både inomhus och ute på terrassen så sveps man in i en rogivande väv av vatten och avkopplande spaupplevelser. I Spadelen är ingen del den andra lik och på VANN spa leds man varsamt genom varma och kalla källor, kurbad, upplevelsepooler och olika bastur allt med en röd tråd av det magiska vattnet. Det här är en plats där trötthet och stress ersätts av harmoni, lugn och energi.

  Denna spahelg är för alla sinnen, utöver avkoppling i spat ingår samtliga måltider under er tid på hotellet. I det KRAV-märkta köket förvandlas råvaror genom kärlek, respekt och kreativitet till gastronomiska upplevelser. Västkustens fantastiska fisk och skaldjur ligger granne med hotellet och havets skafferi är huvudleverantör till köket. Här är det nära mellan hav, jord och bord.

  Utöver att ladda batterierna genom avkoppling finns här möjlighet att fylla på med energi. VANN Spa erbjuder ett mycket brett utbud av inspirerande träning, både på land och vatten. Inled dagen med en sinnesrovandring, ta en tur i motionsspåret, träna i något av gymmen, gå på ett inspirerande pass, besegra hinderbanan eller testa Yoga eller SUP på fjorden. Valmöjligheterna är många det gemensamma är att de passar alla oavsett nivå.

  Välkommen till en långhelg i harmonin och avkopplingens tecken, njut av det magiska vattnet på VANN Spa.

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Åldersgräns 18 år eller 13 år i målsmans sällskap.Barn är välkomna i spaavdelningnen på torsdagar kl. 15-17 och fredagar kl. 07.30-8:30. Alltid i målsmans sällskap.Åldersgränsen kan variera under året, vänligen fråga vid bokning vad som gäller inför er vistelse. Laddplatser mot avgift finns på parkeringen.

  • Utrustning

   Ni har tillgång till hotellets spa så glöm inte att ta med badkläder. Vid besök på Spa får ni låna badrock, handdukar och tofflor.Ta gärna med träningskläder för att kunna ta del av det stora utbud av träning som finns både inomhus och utomhus. 

  • Väder

   Ej väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Alla dagar (med undantag för jul, nyår och Midsommar). Incheckning sker kl.15:00 och utcheckning kl.11:00.

  • Tidsåtgång

   2 dygn

  • Deltagare

   Gäller för två personer

  • Annan information

   För att sprida ut antalet gäster på hotellet så tillämpas tidsbokning för spaområdet alla dagar i veckan. Man kan boka flera tider, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, detta görs innan ankomst i samband med bokning.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier