Endast hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev VANN Spaweekend
  • 2 nätter i dubbelrum
  • Alla måltider ingår; Frukostar, lunch, 2-rättersmiddagar
  • 1000kvm spa; 8 pooler, 3 bastur, varma källor, strand och mycket mer
  • Massor av träningsmöjligheter; Pass, hinderbana, yoga, gym m.m.
Brastad

VANN Spaweekend

Med inspiration från Gullmarsfjorden och naturen ligger VANN i en rogivande symbios med de vackra omgivningarna. Här väntar avkoppling i harmoniska miljöer, vällagad mat, sköna sängar och tid för varandra.

Brastad
Inline - VANN Spaweekend

Upplev VANN Spaweekend

  • 2 nätter i dubbelrum
  • Alla måltider ingår; Frukostar, lunch, 2-rättersmiddagar
  • 1000kvm spa; 8 pooler, 3 bastur, varma källor, strand och mycket mer
  • Massor av träningsmöjligheter; Pass, hinderbana, yoga, gym m.m.

Spaweekend på VANN Hotell

Checka in och andas ut. Mitt i naturreservatet vid vackra Gullmarsfjorden, precis vid strandkanten där vattnet möter granitklipporna, ligger spahotellet VANN. Ritat av en av Sveriges största arkitekter, Gert Wingårdh, är hotellets form och design en upplevelse i sig. Närheten till fjorden, skogen, betesängarna och stränderna ger en fantastisk inramning och luften här är klar, frisk och ren.

Naturen är ständigt närvarande även i hotellets hjärta - Spaavdelningen. De stora panoramafönstren suddar ut gränsen mellan inne och ute och med pooler och källor både inomhus och ute på terrassen så sveps man in i en rogivande väv av vatten och avkopplande spaupplevelser. I Spadelen är ingen del den andra lik och på VANN spa leds man varsamt genom varma och kalla källor, kurbad, upplevelsepooler och olika bastur allt med en röd tråd av det magiska vattnet. Det här är en plats där trötthet och stress ersätts av harmoni, lugn och energi.

Denna spahelg är för alla sinnen, utöver avkoppling i spat ingår samtliga måltider under er tid på hotellet. I det KRAV-märkta köket förvandlas råvaror genom kärlek, respekt och kreativitet till gastronomiska upplevelser. Västkustens fantastiska fisk och skaldjur ligger granne med hotellet och havets skafferi är huvudleverantör till köket. Här är det nära mellan hav, jord och bord.

Utöver att ladda batterierna genom avkoppling finns här möjlighet att fylla på med energi. VANN erbjuder ett mycket brett utbud av inspirerande träning, både på land och vatten. Inled dagen med en sinnesrovandring, ta en tur i motionsspåret, träna i något av gymmen, gå på ett inspirerande pass, besegra hinderbanan eller testa Yoga eller SUP på fjorden. Valmöjligheterna är många det gemensamma är att de passar alla oavsett nivå.

Välkommen till en långhelg i harmonin och avkopplingens tecken, njut av det magiska vattnet på VANN.

Mer om upplevelsen

Ni har tillgång till hotellets spa så glöm inte att ta med badkläder. Vid besök på Spa får ni låna badrock, handdukar och tofflor.
Ta gärna med träningskläder för att kunna ta del av det stora utbud av träning som finns både inomhus och utomhus. 

Ej väderberoende.

Alla dagar (med undantag för jul, nyår och Midsommar). Incheckning sker kl.15:00 och utcheckning kl.11:00.

2 dygn

Gäller för två personer

Bokning av plats på Spaområdet

För att sprida ut antalet gäster på hotellet så tillämpas tidsbokning för spaområdet alla dagar i veckan. Man kan boka flera tider, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, detta görs innan ankomst i samband med bokning.

Inför utförandet

Åldersgräns 18 år eller 13 år i målsmans sällskap.
Barn är välkomna i spaavdelningnen på fredagar kl. 07.00-10.00 & 14.00-17.00. Alltid i målsmans sällskap.

Kundrecensioner

En helt fantastisk upplevelse och sommarminne för hela familjen. Vi var tre familjer med Live it värdebevis som besökte Vann under deras sommarförvandling för hela familjen. Vi var alla helt tagna av anläggning, personal, mat och SPA-anläggning. För att inte tala om lekplatser, zipline, barnmenyer och annat som anpassats för barnfamiljer under sommaren. Även om Vann var fyllt av familjer så kan jag med säkerhet säga att upplevelsen säkert är helt unik under ordinarie säsong och med mer lugnt och stilla tempo. Omgivningarna är makalösa. Jag önskar mig detta i present igen och nästa år bokar vi på extra nätter.

Lina, Juli 2020
Utfördes i: Brastad

En mycket avkopplande vistelse med härlig mat, mysigt spa och skönt omhändertagande. Tryggt med info om hanteringen / agerandet under Covid-19 krisen. Vi har haft möjligheten att få skjuta fram vår vistelse något i tiden då vi kände oro att åka när helgen egentligen var inbokad. Personalen var mycket tillmötesgående och hjälpsamma.

Marianne, Maj 2020
Utfördes i: Brastad

Vann spa levererade fullt ut :)

Niclas, April 2020
Utfördes i: Brastad

Rekommenderade upplevelser

Spa-weekend för två
Stockholm, Grythyttan, Skinnskatteberg, Strömstad, Sunne, Varberg
Stockholm, Grythyttan, Skinnskatteberg, Strömstad, Sunne, Varberg