Cyber Monday 25% på alla* upplevelser

Cyber Monday! 25% på alla* upplevelser! Fixa julklapparna eller unna dig själv något du drömt om! Sista chansen idag, 25% på hundratals upplevelser!  Erbjudandet gäller tom ikväll kl. 23:59.

Black Week 2023

Black week är veckan som leder upp till en av världens mest rea- och kampanjfyllda dagar på hela året, nämligen Black Friday. Här kommer du hitta våra upplevelser som vi valt att ha erbjudande på, upplevelser för alla oavsett om du handlar till dig själv eller fixar julklapparna till vänner och familj. 

 

Vad är Black Friday?  

Black Friday är en av världens största shoppingdag och kommer från USA från början. I USA har dagen länge varit en stor del av höstens händelser. I Sverige har den under åren tagit form och är nu en självklar rea och kampanjdag både för företag samt för kunder som letar efter bra deals. Då fredagen är en köpstark dag så har man börjat med erbjudanden tidigare under veckan för att ge möjlighet för fler och större inköp. I år faller Black Friday på fredagen den 25 november och därför drar vi igång Black Week måndagen den 21 november. 

Kampanjvillkor Black Week