Tips på upplevelser att göra under sommaren

Live it - upplevelserpresenter

Sommaren är här och tiden för att uppleva mer utomhus är kommen. Live it har samlat ihop några av våra favoritupplevelser som passar extra bra att uppleva under denna årstid. Varför inte ge bort en svävande upplevelse som Flyboard eller prova på att glida fram på vattnet med Electrosurf. Vi har skapat en sida där vi har valt ut upplevelser utifrån årstid och säsong som ni kan se mer av här.

Glassprovning – Stockholm & Malmö

Tänk att få njuta av äkta glass som är skapad av personer som har detta hantverk som sin största passion. Provsmaka flera sorter, lär er hur tillverkningen går till och hitta era nya favoriter. Denna upplevelse passar perfekt att både ge bort i present och uppleva tillsammans med någon du tycker om. I Stockholm får ni besöka Gelateria Amore som är den familjedrivna gelaterian där visionen är att alla ska få uppleva äkta gelato som är gjord på de bästa ekologiska råvarorna. I Malmö får ni besöka Köld, glassmakarna som vågar spänna bågen ordentligt. Med smaker som Golden Cream, Chokladboll mfl möter ni smakkombinationer som är magiska och oväntade. Läs mer om vår glassprovning här.

Glassprovning i Stockholm & malmö

Guidad tur i Sofiero Slottsträdgård med lunch

Upplev en guidad tur bland vackra rosengångar och ljuvligt doftande blommor. Avsluta turen i den anrika parken med en slottslunch i Oscarssalen. Denna upplevelse pågår i ca 2 timmar och efter upplevelsen är det fritt fram att utforska trädgården själva.  Parken anlades som en kunglig sommartillflykt år 1865 och i över hundra år tillbringade kungar, drottningar, prinsar och prinsessor sina somrar i Sofiero Slottsträdgård. Ge bort denna upplevelse i present till någon som uppskattar naturen, växtriket, god mat och anrika byggnader. Läs mer här.

Sofiero Slottsträdgård upplevelse med Live it

Avancerad raftning

Denna upplevelse vill du ge bort till någon som är redo för en riktig utmaning och gillar vatten. Avancerad raftning startar med paddling på lugnt vatten och sedan följer en hissnande upplevelse då ni ger er iväg ner för den första branta 4 forsen på turen. Efter detta gör ni upp en eld och äter en rejäl norrländsk vildmarkslunch med råvaror från trakten runt Åre. Turen fortsätter med flera tekniska forspassager, ni får prova på att surfa och bada för de som är sugna. Samtliga guider är välutbildade och licenserade av Sjöfartsverket och de tillhandahåller våtdräkter, paddeljackor, flytvästar och hjälmar. Läs mer om upplevelsen här.

Rafting i Åre, Sverige med Live it

 

Rid islandshäst – Ridtur med guide

Denna upplevelse är perfekt att ge bort till någon du vill koppla av och njuta tillsammans med. Denna turridning är ledd av välutbildad och kunnig instruktör. Ni får rida på vackra ridvägar med omväxlande natur. Inga förkunskaper krävs och ridturen passar alla. Upplevelsen börjar med genomgång för att alla ska känna sina hästar och känna sig trygga, sedan väntar en lång ridtur ute i naturen i grupp. Läs mer om upplevelsen här.
Rid islandshäst i Sverige med Live it, upplevelsepresenter för alla

På Live it har vi upplevelsepresenter för alla tillfällen, oavsett om det är födelsedagsbarnet, brudparet eller till dig själv så hittar du något som passar alla. På vår presentipssida hittar du inspiration om du är osäker på vad du vill ge bort för upplevelse kan du alltid köpa presentkort här. Självklart kan du se alla våra upplevelser här.

Tips på upplevelser att göra under sommaren
5 (100%) 2 vote[s]