Endast hos Live it

Electrosurf

4.2 / 37 röster
745 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Electrosurf
  • Ca 45 minuter på brädan
  • Ultimat frihetskänsla
  • Passar alla nivåer - brädan kan köras liggande, på knä eller stående
  • Carva i hastigheter upp till 40 km/h
Stockholm, Gotland (Lärbro)

Electrosurf - Jetboard surfing på eldriven surfbräda

Electrosurf

4.2 / 37 röster
745 kr

Nu ökar antalet surfspots i Sverige, Electrosurf möjliggör surfing utan vågor - I hastigheter upp till 40km/h! Upplev friheten och känn adrenalinet i denna fartfyllda upplevelse.

Stockholm, Gotland (Lärbro)
Inline - Electrosurf

Upplev Electrosurf

  • Ca 45 minuter på brädan
  • Ultimat frihetskänsla
  • Passar alla nivåer - brädan kan köras liggande, på knä eller stående
  • Carva i hastigheter upp till 40 km/h

Upplevelsen Electrosurf - surfa på elektronisk surfbräda

Surfs up! Oavsett vågor är det nu möjligt att surfa i Sverige! Den eldrivna surfbrädan planar snabbt över vattenytan och gör det möjligt att surfa utan vågor i hastigheter upp till 40 km/h. Frihetskänslan är svårslagen när den eldrivna jetbrädan ljudlöst skjuter brädan fram över det stilla vattnet.

Upplevelsen inleds med en genomgång från professionella instruktörer som även ger löpande tips och råd under surfpassen. Upplevelsen passar utmärkt för både nybörjare och vana brädåkare då brädan kan köras liggandes, på knä eller ståendes. Brädans jetmotor styrs via ett gasreglage i handen så hastigheten kan ökas i egen takt när färdigheterna på brädan utvecklas. Det är galet kul och man lär sig snabbt att behärska brädan. Hang Loose!

Mer om upplevelsen

Badkläder och handduk rekommenderas. Våtdräkt finns att låna på plats. All nödvändig utrustning ingår.

Upplevelsen kan ställas in med kort varsel vid åskväder men är inte känslig för regn. Då man har våtdräkt är upplevelsen ej beroende av vattentemperaturen.

Utvalda datum juni - september.

Total varaktighet ca 60 minuter, varav ca 40-45 minuter på brädan.

Upplevelsen gäller för en deltagare. Det finns flera brädor så det är möjligt för flera surfare att köra samtidigt.

Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från närliggande brygga/strand.

Brädans prestanda påverkas av surfarens vikt, vågor och färdigheter på brädan. Maxhastigheten kan därför minska något för surfare över 80 kg, om surfaren är ovan eller om det går vågor.

Inför utförandet

Åldergräns 18 år, 15 år med målsmans intyg. Upplevelsen utförs med flytväst men för bästa upplevelse rekommenderar vi att man är simkunnig.

Kundrecensioner

Jätterolig aktivitet och bra arrangerat!

Peter, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Upplevelsen i sig var väldigt rolig med bra genomgång. Tyvärr står det i informationen om upplevelsen att den skall hålla på i 50min men iom att betteriet höll som max 30-40 min och i själva verket tog slut efter 25min var detta en stor besvikelse. Dessutom så bör det framgå i stora bokstäver att om man väger över 70kg skall man undvika denna upplevelse då den förlorar i stort sett all som charm om man inte kan åka som det är tänk. Uthyraren av utrustning sa dock att dom har en annan variant av bräda för dom som väger mer. Men det var inget vi fick uppgifter om. För mig som väger runt 70kg, var det en trevlig upplevelse. Men för min kompis som jag hade hoppats på att vara där och ha kul med var det en betydligt sämre upplevelse då han väger mer än 70kg.

Erik, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Det fins en viktgränsen på max 75kg på Electrosurf vilket inte stod i bokningen. Jag väger 83kg och aktiviteten kunde inte genomföras med ett bra resultat vilket jag blev mycket missnöjd med! För övrigt en kul och bra aktivitet. Fins tydligen starkare surfbrädor med två motorer som ni bör kontraktera!

Magnus, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Flyboard
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Umeå, Öland
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Umeå, Öland
Waterballs för två
Stockholm, Ludvika, Öland, Örebro
Stockholm, Ludvika, Öland, Örebro