Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Flyboard

Topp 10
st
1 595 kr
Köp
4.4 / 109 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Bara fantasin sätter gränserna i denna unika upplevelse. Flyg över vattnet som en fågel och dyk som en delfin.

  • Flyg upp till 9 meter över vattnet
  • 30 minuter körning
  • Personlig flyboard-instruktör
  • Lån av utrustning ingår

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen - Flyboard

Prova eller ge bort Flyboard - bland det absolut häftigaste inom vattensport. Många har någon gång drömt om att kunna flyga som en fågel eller känna friheten i att röra sig obehindrat i vattnet och dyka som en delfin. Bemästra Flyboarden och låt drömmarna förverkligas under denna upplevelse.

Upplevelsen börjar med välkomnande av professionella instruktörer som hjälper till med utrustningen. Efter en teoretisk genomgång bär det av ut på sjön. Att köra Flyboard är lite som att lära sig gå; ovant och lite vingligt till en början för att sedan kännas självklart och lekfullt. En personlig instruktör finns med under hela upplevelsen vilket underlättar lärandet väsentligt. Normalt tar det några minuter innan man lärt sig behärska en Flyboard. Därefter finns alltså gott om tid att leka fritt - i vattnet, under vattnet eller varför inte högt upp i luften?

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping (Arkösund), Västerås, Öland, Örebro

Kundrecensioner

5/5 Martin ‐ Aug 2016, Örebro
Det var så galet kul. Så en sak är säker det var inte första och sista gången jag vill få del av denna upplevelse!

5/5 Benjamin ‐ Aug 2016, Stockholm
Trevlig personal och lång flygtid

5/5 Hansson ‐ Aug 2016, Stockholm
Skitkul! Bra och trevlig instruktör! Gör det gärna igen med kompisar

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Åldergräns 18 år, 15 år med målsmans intyg.

Klädsel/Utrustning

Badkläder och handduk rekommenderas. Våtdräkt finns att låna på plats. All nödvändig utrustning ingår.

Väder

Upplevelsen kan ställas in med kort varsel vid åskväder men är inte känslig för regn. Då man har våtdräkt är upplevelsen ej beroende av vattentemperaturen.

Tillgänglighet

Utvalda datum juni - september.

Varaktighet

Total varaktighet ca 45 minuter, varav ca 30 minuter egen körning.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för en deltagare med instruktör.

Annan information
Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från närliggande brygga/strand.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Waterballs för två
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping (Arkösund), Västerås, Öland, Örebro
245 kr
495 kr
Köp