Live it & Coronaläget

 

Live it & Coronaläget

Text uppdaterad senast: 30 juli kl 11:45.

Senaste uppdateringen: Våra öppettider varierar just nu i samband med coronaviruset och semestertider. Klicka här för att se aktuella öppettider. Tack för din förståelse!

Våra butiker på Stureplan 15 och Rosenlundsgatan 60 har tagit en tillfällig paus. 
Vi är rädda om våra kunder och personal så när stockholmare uppmanas att undvika länstrafik till arbetsplatsen väljer vi att tillfälligt stänga butikerna. Var rädd om dig.

Vi på Live it förbereder oss på bästa sätt för våra kunder ska känna sig trygga. Både du som planerar att genomföra en efterlängtad upplevelse och ni som planerar att uppvakta nära och kära med en upplevelsepresent.

Vi följer noga Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kommer här löpande uppdatera vad som gäller och hur vi tar hänsyn till allas hälsa, välmående och säkerhet. Den 27 mars fattade regeringen beslut om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Folkhälsomyndigheten ger vidare rekommendationer och allmänna råd till samtliga arrangörer.

De upplevelser som påverkas av regeringens beslut kommer i samråd med arrangör planeras och anpassas därefter. För våra kunders säkerhet kan arrangemang komma att bokas om till ett senare tillfälle. Som vanligt kan våra kunder byta sin upplevelse fritt inom vårt utbud då vi har mängder av upplevelser som varmt kan rekommenderas i detta läge. Byte görs enklast på ”Mitt Live it” och våra upplevelseexperter hjälper gärna till med råd och inspiration via chat, kontakt@liveit.se eller 08-120 182 00.

Detta gäller för bokade upplevelser

Du som bokat en upplevelse hos oss och känner någon typ av sjukdomssymptom bör stanna hemma och kontakta sjukvården. Vid uppvisande av läkarintyg kan du alltid avboka och omboka din upplevelse (även mindre än 14 dagar innan genomförande). I situationer där du som gäst kommer till en arrangör med tydliga tecken på något hälsotillstånd som kan påverka säkerheten för dig själv, eller övriga deltagare har arrangören rätt att neka deltagande. 

Är du fullt frisk men känner stor oro inför en bokad upplevelse så kan du kontakta vår kundservice för att undersöka vad som gäller för just din upplevelse. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa våra kunders önskemål efter bästa förmåga. Individuella arrangörers villkor och besked gäller beroende på upplevelse. 

Om förutsättningarna skulle ändras för individuella arrangörer och upplevelser med anledning av coronaviruset kommer vi att kontakta berörda kunder via e-post och telefon med aktuell information.

Kontakta vår kundservice

08-120 182 00
kontakt@liveit.se

Ta hand om er och sluta aldrig upplev!