Live it & Coronaläget

Text uppdaterad senast: 13 februari 11:33

Live it & Coronaläget

Vi följer noga regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. De upplevelser som påverkas planeras i samråd med arrangör och anpassas därefter. Denna text uppdateras löpande för att ständigt hålla er uppdaterade om vad som gäller och hur vi tar hänsyn till allas hälsa, välmående och säkerhet. Huvudfokus för oss idag är att våra kunder ska känna sig trygga. Vi besvarar alla frågor och funderingar via kundservice. Hör av er till oss på 08-120 182 00 eller kontakt@liveit.se.

Senaste nytt – restriktioner släpps
På Live it följer vi löpande myndigheternas rekommendationer för pandemin och den 9 februari släppte (äntligen!) regeringen  merparten av restriktionerna kopplade till pandemin. Har du frågor kring anpassningar av utförandet för specifika upplevelser är du välkommen att kontakta oss eller fråga upplevelsearrangören i samband med bokning.

Live it följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer och uppmanar våra kunder att hålla sig uppdaterade om detsamma.

Detta gäller för bokade upplevelser

Stanna hemma om du känner dig sjuk
Du som bokat en upplevelse hos oss och känner något typ av sjukdomssymtom bör stanna hemma. Vid uppvisande av läkarintyg kan du alltid avboka och omboka din upplevelse (även mindre än 14 dagar innan genomförande). 

Vi kontaktar dig vid förändringar
Om förutsättningarna skulle ändras för individuella arrangörer och upplevelser med anledning av coronaviruset kommer vi att kontakta berörda kunder med aktuell information via e-post och telefon. För allas säkerhet kan arrangemang komma att bokas om till ett senare tillfälle.

Fri bytesrätt om du önskar byta upplevelse
Som vanligt är det möjligt att byta upplevelse fritt inom vårt utbud. Byte görs enklast på Mitt Live it men våra upplevelseexperter hjälper gärna till med råd och inspiration via kontakt@liveit.se eller 08-120 182 00.

Kontakta vår kundservice

08-120 182 00
kontakt@liveit.se