Live it & Coronaläget

Text uppdaterad senast: 15 januari 13:37.

Live it & Coronaläget

Senaste uppdateringen: 
Folkhälsomyndigheten har under en temporär period utfärdat nationella rekommendationer.

Våra butiker är öppna igen
Våra butiker på Stureplan 15 och Rosenlundsgatan 60 håller fortsatt öppet. Säkerhet och hygien är av högsta prioritet och vi har vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för kunder och medarbetare. Butikernas öppettider kan komma att ändras med kort framförhållning. Klicka här för aktuella öppettider. 

Så hanterar vi upplevelser som påverkas av coronaviruset

Vi följer noga regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar här löpande vad som gäller och hur vi tar hänsyn till allas hälsa, välmående och säkerhet. Huvudfokus för oss idag är att våra kunder ska känna sig trygga. Vi besvarar alla frågor och funderingar via kundservice. Hör av er till oss på 08-120 182 00 eller kontakt@liveit.seDe upplevelser som påverkas av regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer planeras i samråd med arrangör och anpassas därefter. Förbudet mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta personer följs.

Detta gäller för bokade upplevelser

Stanna hemma om du känner dig sjuk
Du som bokat en upplevelse hos oss och känner något typ av sjukdomssymtom bör stanna hemma och kontakta sjukvården. Vid uppvisande av läkarintyg kan du alltid avboka och omboka din upplevelse (även mindre än 14 dagar innan genomförande). I situationer där du som gäst kommer till en arrangör med tydliga tecken på ett hälsotillstånd som kan påverka säkerheten för dig själv, eller övriga deltagare, har arrangören rätt att neka deltagande. 

Kontakta oss om du har frågor om din bokning
Är du fullt frisk men känner stor oro inför en bokad upplevelse så kan du kontakta vår kundservice för att undersöka vad som gäller för just din upplevelse. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa våra kunders önskemål efter bästa förmåga. Individuella arrangörers villkor och besked gäller beroende på upplevelse. 

Vi kontaktar dig vid förändringar
Om förutsättningarna skulle ändras för individuella arrangörer och upplevelser med anledning av coronaviruset kommer vi att kontakta berörda kunder med aktuell information via e-post och telefon. För allas säkerhet kan arrangemang komma att bokas om till ett senare tillfälle.

Fri bytesrätt om du önskar byta upplevelse
Som vanligt är det möjligt att byta upplevelse fritt inom vårt utbud då vi har mängder av upplevelser som varmt kan rekommenderas i detta läge. Byte görs enklast på Mitt Live it men våra upplevelseexperter hjälper gärna till med råd och inspiration via kontakt@liveit.se eller 08-120 182 00.

Kontakta vår kundservice

08-120 182 00
kontakt@liveit.se

Ta hand om er och sluta aldrig uppleva ❤️