Kajaktur med guide för två

4.3 / 27 röster
2 090 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Kajaktur med guide för två
  • Introduktion till kajakpaddling för två personer
  • För nybörjare såväl som vana paddlare
  • Upplev unik miljö från vattnet
  • All nödvändig utrustning ingår

Se de olika turerna

Bohuslän, Malmö, Höga Kusten (Lappudden), Karlskrona, Lnköping, Nyköping (Oxelösund), Umeå, Tiveden, Åre

Kajaktur med guide för två

Kajaktur med guide för två

4.3 / 27 röster
2 090 kr

Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att bekanta sig med vatten, sjöar och natur. Under turen går ni igenom de grundläggande färdigheterna för en skonsam och effektiv paddling samtidigt som ni njuter av lugnet och omgivningen runt omkring er.

Bohuslän, Malmö, Höga Kusten (Lappudden), Karlskrona, Lnköping, Nyköping (Oxelösund), Umeå, Tiveden, Åre
Inline - Kajaktur med guide för två

Upplev Kajaktur med guide för två

  • Introduktion till kajakpaddling för två personer
  • För nybörjare såväl som vana paddlare
  • Upplev unik miljö från vattnet
  • All nödvändig utrustning ingår

Se de olika turerna

Upplevelsen Kajaktur med guide för två

Njut av en paddlingstur i härliga vatten med närhet till skön natur. Turerna sker med kunnig guide och instruktioner ges för att hitta en smidig och effektiv teknik. Kajaken gör er till ett med vattnet när ni glider fram mellan kobbar och skär, i mer stadslika miljöer eller på blanka sjöar. Paddling är en utmärkt kombination av fysisk aktivitet, avslappning och utmaning. På de flesta orter anpassas upplevelsen efter grupp och väder, eller så finns möjlighet att välja mellan nybörjarkurser i stillsammare vatten eller något mer utmanande turer för vana paddlare.

Efter denna upplevelse kommer ni garanterat vara sugna på att ge er ut på egna äventyr!

Mer om upplevelsen

I upplevelsen ingår lån av all nödvändig paddelutrustning (kajak, paddel, sittbrunnskapell och flytväst). Detaljerad utrustninglista över det ni behöver ha med er själva skickas innan kursstart.

Maj - september.

Malmö, Karlskrona, Sörmland, Umeå, Åre: Ca 3-4 h.
Bohuslän, Halmstad, Tiveden, Vättern, Höga Kusten: Heldag.

Upplevelsen är för två personer. Paddlingen sker i mindre grupper.

Inför utförandet

Förutsättning är att du är simkunnig och att du fyllt minst 15 år.

Observera att upplevelsen sker utan guide vid Höga Kusten. Man paddlar på egen hand efter att instruktioner och tips från instruktör. 

Kundrecensioner

Byte aktivitet vilket fungerade bra. Trevligt bemötande av den som leverantören av den inbokade aktiviteten (Kajak med guide)

Katarina, September 2019
Utfördes i: Oxelösund

Jag har nu firat min LiveIT-upplevelse som jag fick i avgångspresent av min arbetsgivare. Det tog ett tag att bestämma sig...jag ville inte hoppa fallskärm då jag riskerar benbrott på grund av min ålder. Sväva tyngdlös i två minuter i en vindkammare i Göteborg? Lite kort upplevelse tycker jag. Jag ville inte köra Lamborghini av miljöskäl. Jag ville inte resa till någon storstad för att begå vinprovning, eller ligga på Spa och få massage. Jag har varit ganska sysselsatt hela våren och sommaren, och nu inser jag att sommaren lider mot sitt slut. En naturupplevelse med min hustru lockar mest, delad glädje är dubbel glädje. Åka på en vajer över trädtopparna i några minuter? Har jag gjort i Sydafrika. Så hittar jag kajaktur här i Blekinge, låter bra! Med två dagars varsel ordnas detta inom synhåll för min gamla arbetsplats, nämligen utgående från kanotklubben på Långö. En mycket meriterad äventyrare, Mats Svensson tog hand om oss och förde oss runt den närmaste övärlden i var sin kajak. Vacker kväll, tyst mitt i staden, vajande vassruggar och nyfödd svanfamilj. Vi rundade Kålö och förundrade oss över att mitt i staden ligger en obebyggd, otillgänglig ö! Det var kul och inte alls svårt. Mats var en mycket bra instruktör och ingav fullt förtroende när det gäller säkerheten till sjöss.

Gunnar, Augusti 2019
Utfördes i: Karlskrona

Bokningen enkel och flexibel. Professionell och trevlig guide. En dag att minnas!

Heléne, Augusti 2019
Utfördes i: Grebbestad

Rekommenderade upplevelser