Möhippa

Planerar ni en möhippa och söker upplevelser för att göra dagen oförglömlig? Här hittar ni lekarna och aktiviteterna för bruden och alla hennes vänner. Planerar ni en möhippa och söker upplevelser för att göra dagen oförglömlig? Här hittar ni lekarna och aktiviteterna för bruden och alla hennes vänner.

    Hittade inget

    Möhippan - upplevelser, aktiviteter och möhippalekar för den bästa dagen

    Att arrangera en möhippa med oförglömliga aktiviteter är ganska enkelt. Men det krävs en del planering. Poängen med en möhippa är att fira den blivande bruden, att få umgås med varandra innan bröllopet och ge deltagarna möjlighet att lära känna varandra. För att göra dagen riktigt speciell rekommenderar vi att man styr upp möhippalekar och aktiviteter som man normalt sätt inte gör tillsammans. Det gör att möhippan blir ännu roligare och en mer minnesvärd upplevelse.

    Förslag till möhippan

    Här hittar du uppslag på aktiviteter, lekar och äventyr som hjälper dig att göra möhippan till en lyckad och oförglömlig dag. Vi erbjuder gruppupplevelser i både Stockholm, Göteborg och Malmö, samt på en del andra orter i Sverige. Kontakta oss vid frågor, köp och bokningar via gruppbokning@liveit.se eller ring 08-120 182 00. Läs gärna vårt blogginlägg om tips för en lyckad möhippa där vi har samlat våra bästa tips för att anordna den bästa möhippan.