Bodyflight Familjepaket
Bodyflight Familjepaket
Bodyflight Familjepaket
Exklusivhos Live it

Bodyflight Familjepaket

4.8/ 35 röster
 • Sväva fritt i vindtunnel, från 3 år och uppåt
 • Professionella instruktörer finns med under hela flygningen
 • Superhjältedräkter finns för barnen
 • För upp till fyra personer
2 495 SEK
2 495 SEK
Stockholm, Göteborg

  Det här är upplevelsen barnen kommer att prata om länge. Bodyflight gör det möjligt att flyga som en superhjälte i en vindtunnel under säkra, kontrollerade och framförallt hejdlöst roliga former. Ta med familjen på en oförglömlig flygupplevelse!

  Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Att göra det tillsammans med familjen och se varandras pirr, skratt och glädje är en sann upplevelse och något ni kommer att ha med er under lång tid. 

  Upplevelsen börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. Ni väljer sedan flygdräkter och får den utrustning ni behöver för flygningen. En personlig instruktör finns med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är hela 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter. Efter flygningen får ni foto digitalt från upplevelsen så att ni kan återuppleva minnet av denna familjedag.

  Den här upplevelsen ger garanterat mersmak, det märks inte minst hos instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.

  Om vindtunnlarna

  Vindtunnelflyg är en unik möjlighet att uppleva känslan av att flyga och i Sverige finns två av världens högsta och absolut bästa vindtunnlar. En vertikal vindtunnel drivs av fläktar så starka att de ger luftströmmar på upp till 300 km/h. Det är tillräckligt för att personer upp till 120 kg ska kunna sväva fritt i luften. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga. Och det utan att kasta sig ut från ett flygplan.

  Mer information

  • Viktigt

   Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 3 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

  • Utrustning

   Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Overall, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats. Superhjältedräkter finns för de som önskar, bl.a. Spiderman, Batman, Superman m.fl.med reservation för tillgängliga storlekar.

  • Väder

   Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

  • Tillgänglighet

   onsdag - söndag året runt, valfritt klockslag. Upplevelsen måste förbokas.

  • Tidsåtgång

   Total tid för upplevelsen är ca 60-90 min inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 x 60 sekunder/person. Total flygtid är alltid 8 x 60 sekunder.

  • Deltagare

   Upplevelsen är för upp till 4 personer och utförs i grupp tillsammans med andra. Skulle ni vara färre antal, t.ex. 3 personer så får ni extra flygtid motsvarande 2 x 60 sekunder/person. Total flygtid är alltid 8 x 60 sekunder. Man flyger alltid själv i tunneln tillsammans med en professionell instruktör.

  • Annan information

   Publik är välkommen att följa upplevelsen från området bredvid tunneln. Anpassningar kring pandemin kan påverka detta, se info vid bokning. Är ni fler än 4 personer i familjen? Köp till Bodyflight och boka in er på samma tid så kan ni utföra upplevelsen tillsammans.  

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier