Exklusivt hos Live it

Bodyflight Familjepaket

4.8 / 20 röster
2 495 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Bodyflight Familjepaket
  • Sväva fritt i vindtunnel, från 3 år och uppåt
  • Professionella instruktörer finns med under hela flygningen
  • Superhjältedräkter finns för barnen
  • För upp till fyra personer

Bodyflight Familjepaket

Bodyflight Familjepaket

4.8 / 20 röster
2 495 kr

Det här är upplevelsen barnen kommer att prata om länge. Bodyflight gör det möjligt att flyga som en superhjälte i en vindtunnel under säkra, kontrollerade och framförallt hejdlöst roliga former. Ta med familjen på en oförglömlig flygupplevelse!

Bodyflight Familjepaket

Upplev Bodyflight Familjepaket

  • Sväva fritt i vindtunnel, från 3 år och uppåt
  • Professionella instruktörer finns med under hela flygningen
  • Superhjältedräkter finns för barnen
  • För upp till fyra personer

Upplev med barn - Flyg fritt i vindtunnel

Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Att göra det tillsammans med familjen och se varandras pirr, skratt och glädje är en sann upplevelse och något ni kommer att ha med er under lång tid. 

Upplevelsen börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. Ni väljer sedan flygdräkter och får den utrustning ni behöver för flygningen. En personlig instruktör finns med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är hela 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter. Efter flygningen får ni foto digitalt från upplevelsen så att ni kan återuppleva minnet av denna familjedag.

Den här upplevelsen ger garanterat mersmak, det märks inte minst hos instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.

Om vindtunnlarna

Vindtunnelflyg är en unik möjlighet att uppleva känslan av att flyga och i Sverige finns två av världens högsta och absolut bästa vindtunnlar. En vertikal vindtunnel drivs av fläktar så starka att de ger luftströmmar på upp till 300 km/h. Det är tillräckligt för att personer upp till 120 kg ska kunna sväva fritt i luften. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga. Och det utan att kasta sig ut från ett flygplan.

Mer om upplevelsen

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Overall, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats. Superhjältedräkter finns för de som önskar, bl.a. Spiderman, Batman, Superman m.fl.med reservation för tillgängliga storlekar.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

onsdag - söndag året runt, valfritt klockslag. Upplevelsen måste förbokas.

Total tid för upplevelsen är ca 60-90 min inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 x 60 sekunder/person. Total flygtid är alltid 8 x 60 sekunder.

Upplevelsen är för upp till 4 personer och utförs i grupp tillsammans med andra. Skulle ni vara färre antal, t.ex. 3 personer så får ni extra flygtid motsvarande 2 x 60 sekunder/person. Total flygtid är alltid 8 x 60 sekunder.

Man flyger alltid själv i tunneln tillsammans med en professionell instruktör.

Annan information
Publik är välkommen att följa upplevelsen från området bredvid tunneln. Anpassningar kring pandemin kan påverka detta, se info vid bokning.

Är ni fler än 4 personer i familjen? Köp till Bodyflight och boka in er på samma tid så kan ni utföra upplevelsen tillsammans.

 

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 3 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Kundrecensioner

Det mesta fungerade helt perfekt, sen blir man ju lite irrig när man är där men det var bra. Bra och trevlig instruktör.

Tomas, Maj 2022
Utfördes i: Stockholm

Från bokning till avslutad upplevese var 5 plus. Köpte samma upplevelse till mina 4 barn en gång till via live-it.

Mikael, Maj 2022
Utfördes i: Stockholm

Allt va bra, enkelt att boka och väldigt kul upplevelse för hela familjen

Elin, Mars 2022
Utfördes i: Göteborg

Rekommenderade upplevelser