Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev City Quiz Walks
  • Kul kombo av stadsvandring och frågesport i mobilen.
  • Välj stadsdel och gå när du vill och med vem du vill.
  • Bara logga in och köra igång.
  • Social utomhusaktivitet som stimulerar alla sinnen.

Läs mer om de olika sträckorna

City Quiz Walks

På ett underhållande, intressant och klurigt sätt ges nu chansen att upptäcka och lära sig mer om olika stadsdelar i Stockholm. Med ett Quiz kan du och dina vänner, släktingar eller kollegor samlas när ni vill och utföra ett City Quiz om just det ni är intresserade av. En kul kombo av frågesport och guidad stadsvandring. Samla vännerna och ge er ut på stan, varför inte göra en tävling av det? 

Inline - City Quiz Walks

Upplev City Quiz Walks

  • Kul kombo av stadsvandring och frågesport i mobilen.
  • Välj stadsdel och gå när du vill och med vem du vill.
  • Bara logga in och köra igång.
  • Social utomhusaktivitet som stimulerar alla sinnen.

Läs mer om de olika sträckorna

Stadsvandring som frågesport i mobilen

Stockholms olika stadsdelar har alla sin unika prägel och historia. Överallt finns det spännande platser att upptäcka som ger nya perspektiv på stan. Under ett Quiz på stan får ni spana in fasader, fundera över människans själsegenskaper, kika in i ett försvarstorn och kanske gnola på en tio-i-topp-låt.

City Quiz Walks är en kombination av guidad stadsvandring och frågesport i mobilen. Gå själv, ta med partnern eller tävla i lag med släkt och vänner. Frågorna är fördelade på ämnen som person, plats, samhälle, företag, musik, historia och litteratur (som Trivial Pursuit fast till fots). När ni har gått i mål får ni reda på era poäng.

Så här funkar det: Ingen app behöver laddas ner i mobilen. Välj stadsdel och sträcka och använd ert login på City Quiz Walks webbplats. När ni har döpt ert lag är det bara att sätta igång. Ni tar er från start till mål genom att följa kartor och svara på kluriga frågor om de platser ni passerar. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng.

Välj någon av City Quiz Walks olika sträckor.

Mer om upplevelsen

Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android). 

Kläder efter väder. 

När du vill med vem du vill. 

 

Bokning och beställning sker genom Live it. Vid bokning får du en kod som används för att aktivera upplevelsen hos City Quiz Walks.

ca. 60-90 mintuter. 

Upplevelsen lämpar sig väl för 1-3 personer. 

Inför utförandet

City Quiz Walks är en kombination av frågesport och stadsvandring via mobil. Gå själv eller tävla med släkt och vänner. Genom att följa kartor och svara på frågor tar ni er från start till mål. 

Kundrecensioner

Mycket bra och rolig Quiz ( City Quiz walk) men knepigt att logga in och komma till testet efter att vi fått koden från Live it. Instruktionerna behöver förtydligas; när man bestämt Quiz ska man gå till boka/ betala och där klicka på presentkort. Det tog tid innan vi förstod att vi skulle klicka på boka quiz eftersom vi tyckte att vi redan hade bokat. Det kändes som om vi skulle köpa ett test till.

Lena, Mars 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser