14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Middag & mord
  • Upplev en kväll i sann deckaranda
  • Ha roligt tillsammans och ät en god middag
  • 2-rätters middag
  • Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Middag & mord - Lös mordgåtan

Var med och upplev en kväll i sann deckaranda och avnjut samtidigt en god middag på restaurang. Cirkulera runt bland borden, diskutera och ställ frågor till de andra för att komma fram till vem som är mördaren.

Inline - Middag & mord

Upplev Middag & mord

  • Upplev en kväll i sann deckaranda
  • Ha roligt tillsammans och ät en god middag
  • 2-rätters middag
  • Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Upplevelsen Middag & mord - Ett mordmysterium

Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordmysteriet ska lösas. Alla deltagare kommer att spela olika karaktärer med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Vissa spelar kära, andra tjuvar och det går även ett rykte om att det florerar droger i sällskapet. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Kanske är det du som är kvällens mördare! Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Tvårätters middag ingår.

Mer om upplevelsen

Utvalda datum året runt.

Ca 3-4 timmar.

Upplevelsen gäller för 1 person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Inför utförandet

Maten förbeställs vid bokning. Vegetariska alternativ finns, alla allergier löses. Dryck till middagen ingår ej. Ombokning kan komma att ske till annat datum om färre än 10 deltagare är anmälda.

Åldersgräns 18 år i Stockholm, Göteborg och Uppsala. I Malmö är det 20 år. 

Kundrecensioner

Jättegod mat samt en utomordentlig ledare i Martin.

Clas-Göran, Augusti 2020
Utfördes i: Malmö

Allt va toppen ???? de va svårt att komma in i det men efter en stund så va man med ????

Tina, April 2020
Utfördes i: Malmö

Gillade iden med detta och det var så spännade hela upplevelsen. Alla var ju misstänkta. Kul att vissa fick ngt extra att göra utöver många andra. Mindre bra var lokalen. Det var trångt när alla var uppe och gick. Maten var god och jag tyckte det var jobbigt att maten och utfrågningen var lite jobbigt då jag kände att jag kanske störde den som satt och åt när jag var klar med maten. Men på det hela så är jag så nöjd med upplevelsen. Så jag och en kompis ska köpa en upplevelse till Middag med mord.???????? Stort tack till Linda och Gustav????

Maria, Februari 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser