14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Middag & mord
  • Upplev en kväll i sann deckaranda
  • Ha roligt tillsammans och ät en god middag
  • 2-rätters middag
  • Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Middag & mord - Lös mordgåtan

Var med och upplev en kväll i sann deckaranda och avnjut samtidigt en god middag på restaurang. Cirkulera runt bland borden, diskutera och ställ frågor till de andra för att komma fram till vem som är mördaren.

Middag & mord

Upplev Middag & mord

  • Upplev en kväll i sann deckaranda
  • Ha roligt tillsammans och ät en god middag
  • 2-rätters middag
  • Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Upplevelsen Middag & mord - Ett mordmysterium

Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordmysteriet ska lösas. Alla deltagare kommer att spela olika karaktärer med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Vissa spelar kära, andra tjuvar och det går även ett rykte om att det florerar droger i sällskapet. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Kanske är det du som är kvällens mördare! Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Tvårätters middag ingår.

Mer om upplevelsen

Utvalda datum året runt.

Ca 3-4 timmar.

Upplevelsen gäller för 1 person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Inför utförandet

Maten förbeställs vid bokning. Vegetariska alternativ finns, alla allergier löses. Dryck till middagen ingår ej. Ombokning kan komma att ske till annat datum om färre än 10 deltagare är anmälda.

Åldersgräns 18 år i Stockholm, Göteborg och Uppsala. I Malmö är det 20 år. 

Kundrecensioner

Mordmysteriet var jätte bra och ledarna jätte duktiga, däremot var maten under all kritik. Dricka var man tvungen att köpa en våning upp, dvs ingen bordsservering. Det kan man såklart leva med men att maten höll samma nivå som en skolbespisning känns inte ok. Fisk med tomatsås och oskalade potatisar... ingen upplevelse där inte.

Jessica, November 2021
Utfördes i: Stockholm

Live it presentkortet och informationen inför evenemanget var bra men på själva evenemanget (Mordmysteriummiddag) så var servicen på restaurangen ganska dålig och själva mordmysteriet i sig var förvisso kul men kunde ha gjorts bättre rent presentationsmässigt och genomförandemässigt.

Eric, September 2021
Utfördes i: Stockholm

Mycket rolig och trevlig aktivitet. Kan tänka mig att göra det en gång till. Trevliga bordsgrannar. Stundtals lite lågt tempo.

Leif, Augusti 2021
Utfördes i: Uppsala

Rekommenderade upplevelser