14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Vinprovning online
  • Underhållande och lärorik provning online
  • Prova olika viner
  • Upplevelsen är anpassad för två personer
Hela landet

Vinprovning online med Fredrik Schelin

Fredrik Schelin är vinkällarmästaren, den beresta vinkonnässören och den omtyckte vinskribenten som samlat på sig kunskaper få i Sverige har. Fredrik är er cicero under denna onlinekurs där han tar med er på en provning som är både underhållande, allmänbildande och kommer ge nya dimensioner i ert vinintresse. Duka upp för en härlig hemmaprovning som vi önskar alla hade möjlighet att gå.

Hela landet
Vinprovning online

Upplev Vinprovning online

  • Underhållande och lärorik provning online
  • Prova olika viner
  • Upplevelsen är anpassad för två personer

Upplevelsen Vinprovning online med Fredrik Schelin

Vinskribent, vinresor, provningsarrangör, sommelier och konceptutvecklare för restauranger, Fredrik har jobbat med vin i alla möjliga former och rest till otaliga platser för att möta vinodlare på olika håll i världen. Få har en sådan kunskap om vin i Sverige idag.

Här tar han med er på en vinprovning som både är grundläggande och djuplodande. Oavsett tidigare kunskaper får ni hänga med på en provning som lämpar sig väl för den nyfikne samt den redan kunnige. 

Under denna vinprovning får ni provsmaka olika vinsorter och lära er om skillnaden mellan stilarna. Provningen sker online med en professionell inspelad video. Ni smakar på tre viner och får en vinlista på de viner som behöver inhandlas innan provningen.  

Mer om upplevelsen

Ni får en lista på de viner som ska inhandlas innan provningen.

Året runt.

Ca 45 minuter. 

Upplevelsen lämpar sig väl för två personer. 

Inför utförandet

Undvik att dricka alkohol innan provningen. Ta bort störande saker såsom blommor, doftljus och annat från det rum där provningen ska hållas. Ha ej parfym och undvik stark mat innan. 

Åldergräns: 18 år.

Kundrecensioner

Intressant berättade fakta om roséviners tillverkning.

Christer, Juli 2021
Utfördes i:

Det var en väldigt bra vinprovning för en nybörjare som gav en bra grund. Gav mersmak till att göra fler provningar

Sanna, Juli 2021
Utfördes i:

Allt var egentligen bra med upplevelsen förutom att jag inte fick tillgång till materialet direkt vid registrering. Detta gjorde att upplevelsen behövdes skjutas på en vecka och kunde inte genomföras när det var planerat.

Tove, Februari 2021
Utfördes i:

Rekommenderade upplevelser