Paintball Pro

4.2 / 20 röster
295 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Paintball Pro
  • Heldag paintball
  • Unika uppbyggda temabanor
  • 100 paintballs ingår
  • Senaste utrustningen ingår
Stockholm (Märsta och Grödinge)

Paintball Pro

Paintball Pro

4.2 / 20 röster
295 kr

Gör er redo för en maxad heldag med paintball. Striderna utspelas på spektakulära banor med olika teman och uppdrag.

Stockholm (Märsta och Grödinge)
Inline - Paintball Pro

Upplev Paintball Pro

  • Heldag paintball
  • Unika uppbyggda temabanor
  • 100 paintballs ingår
  • Senaste utrustningen ingår

Upplevelsen Paintball Pro

Håll puls och precision i balans under denna adrenalinstinna upplevelse. Tillsammans med ert team tar ni er an en rad utmanande uppdrag på de specialbyggda temabanorna. Här väntar spännande scenarion som sätter taktik, strategi och lagarbete på prov. Oavsett om man är kamikaze, sniper eller skjutgalning så är paintball en otroligt rolig aktivitet som passar alla. Samarbete inom laget är nyckeln till ert gemensamma mål - att besegra er motståndare.

Ni välkomnas av de professionella instruktörerna och tilldelas er utrustning, endast den senaste utrustningen används. Ni delas därefter in i lag och efter säkerhetsgenomgången är det dags att bege sig ut på ert första uppdrag. Alla banor spelas två gånger så att ni både får attackera och försvara. Efter ett antal spel är det paus för lunch och kanske taktiksnack med ert team. Därefter är det dags att göra sig redo för nya uppdrag på banorna. När dagen är slut väntar prisceremoni och redovisning av dagens uppdrag. För de som vill finns möjlighet att avsluta dagen med ett klassiskt Hunger games där alla möter alla tills vinnaren står ensam kvar. Läs mer nedan om de olika banor som kan förekomma, nya banor kan tillkomma.

Zombie's crypt
Ta er genom den hemsökta gravplatsen, undvik zombies och för tillbaka den heliga boken för att skapa fred i området.

Jungle Attack
Ni är en militär insatsstyrka som ska hämta tillbaka en stupad man, jobba tätt ihop för att undvika Guerillan som härjar i området.

Enemy at the gates
Kriget rasar och två parter strider om en strategiskt viktig bunker. Undvik fiendens skott och ta kontroll över bunkern.

Command post
Ta er in bakom fiendens linjer och hitta de gömda sprängladdningarna. Ta er sedan till ert fäste för att besegra fienden.

Speedball arena
Den moderna motsvarigheten till de antikens gladiatorarenor. Inga skydd är säkra länge, det går undan under ert uppdrag - att utplåna er motståndare.

Mer om upplevelsen

Overaller och all nödvändig utrustning ingår. Vi rekommenderar oömma, gärna lite tjockare, kläder att ha under overallen samt oömma träningsskor efter väder. Ta gärna med kläder för ombyte då detta kan vara en fysiskt krävande upplevelse för den aktive spelaren.

Upplevelsen utförs oavsett väderlek så tänk på att ta oömma kläder efter väder.

Utvalda datum vår - höst.

Total varaktighet inklusive pauser ca 8 timmar.

Upplevelsen är för en person och sker i grupp tillsammans med andra deltagare. Ju fler deltagare desto intensivare eldstrider.

Inför utförandet

I upplevelsen ingår 100 paintballs, extra paintballs samt olika typer av granater kan köpas till på plats. En genomsnittlig spelare förbrukar ca 400-500 paintballs på en dag. Beroende på om man är snipertypen eller skjutgalningen så kan det gå åt färre eller fler paintballs. Kaffe och te är gratis. Lunch och snacks kan köpas på plats, fråga gärna i samband med bokning. Åldersgräns 10 år.

Kundrecensioner

Spelade Paintball i Norra Stockholm. Själva bokningen var lite strulig, hade presentkort på liveit för 2 personer och sen var det 2 till som skulle bokas på men hittade inte att man kunde göra det på eran sida. Sen pratade nästan alla på paintballen bara engelska när man skulle boka på 2st till. Och att man lära lämna hela betalkorts numret på telefon till dom. Men själva upplevelsen där var toppen.

Magnus, Juli 2019
Utfördes i: Stockholm Nord

Roligt men dyrt med paintballs och maten

Jacob, Juli 2019
Utfördes i: Stockholm Nord

Hela upplevelsen var superbra. Lee, Alex B och tjejerna tog bra hand om oss.

Jimmy, Juli 2018
Utfördes i: Stockholm Nord

Rekommenderade upplevelser

Kör Gokart
Stockholm, Malmö, Karlskoga, Linköping
Stockholm, Malmö, Karlskoga, Linköping
Waterballs för två
Stockholm, Ludvika, Öland, Örebro
Stockholm, Ludvika, Öland, Örebro