Endast hos Live it

Parkour

3.3 / 6 röster
200 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Parkour
  • En timmes parkour för två personer
  • Passar både yngre och äldre upplevare
  • Unika parker för freerun, parkour och ninjaträning
  • Komplett park med massor av häftiga attraktioner

Parkour

Parkour

3.3 / 6 röster
200 kr

I den här upplevelsen blir hinder möjligheter. Utmana dig själv och en vän i freerun och parkour. Spring, hoppa och volta i specialbyggda parkourområden och känn kreativiteten i era kroppar.

Parkour

Upplev Parkour

  • En timmes parkour för två personer
  • Passar både yngre och äldre upplevare
  • Unika parker för freerun, parkour och ninjaträning
  • Komplett park med massor av häftiga attraktioner

Träna parkour i Stockholm, Göteborg, Malmö

Parkour kommer från Frankrike och betyder ungefär resa eller färd. Det går ut på att på snabbaste, smidigaste, effektivaste och roligaste sättet ta sig mellan A och B. Parkour är en mycket populär träningsform och har fullkomligen exploderat i Sverige.

Parkourområdet i parkerna har flera delar så här finns chans att testa både parkour, freerunning och ninjaträning i hinderbana. Springa, hoppa, klättra, rull och svinga sig fram mellan hindren är vad som står på menyn i den här upplevelsen. Det är förresten inte hinder - det är möjligheter! Parken inbjuder till rörelsefrihet och allt sker i eget tempo och på egna villkor, i parkour finns inga pekpinnar och regler. Den enda kontrollen som betyder något här är kroppskontroll. Join the movement!

Mer om upplevelsen

Bekväma träningskläder och smidiga träningsskor. Omklädningsrum och duschar finns på plats. Kom ihåg att ta med hänglås för att använda skåpen.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Året runt, alla dagar. På helger, skollov och röda dagar är första bokningsbara tid. kl.14:00. Observera att all hoppning måste förbokas via telefon.

En timme.

Gäller för två personer. Det är andra gäster i parkens parkourområde samtidigt.

Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från cafét eller sidan av området.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Minsta längd 125 cm. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Kundrecensioner

Det var en rolig upplevelse på Bounce. Det enda är att det skulle funnit fler tider att boka in sig på. Annars är jag nöjd med upplevelsen :).

Sofia, Februari 2019
Utfördes i: Stockholm

Framgick inte vid köp att upplevelsen var för barn.. där kom jag och min vuxna man till en ”sporthall” full med barn. Vi åkte hem igen utan att ”uppleva” något annat än en stor besvikelse!!

Anna, Januari 2019
Utfördes i: Malmö

Var väl ej som vi tänkt alls. Parkour för barnen på Bounce kungens kurva o stämde ej med reglerna som stod på present, hade varit bra med mer info. Va rätt fullt när vi va där så blev liksom ej Parkour.

Therese, November 2018
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser