Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Pole dance

st
295 kr
Köp
3.8 / 6 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Pole dance är det optimala sättet att träna, man får styrketräning, motion, dans och lite akrobatik samtidigt som man har väldigt roligt, kan det bli bättre?

  • En timmes prova på lektion (i grupp med andra)
  • Professionell och pedagogisk handledning
  • Lär dig dansa på stång
  • Inga förkunskaper krävs
Mer information

Upplevelsen Pole dance

Passet börjar med en kort uppvärmning där du tränar olika trick, rörelser och några steg som kan användas senare under dansen. Därefter tränar du turer på stången, går igenom teknik och putsar på rörelser. När du blivit lite varm i kläderna sätter instrukören ihop en kortare koreografi där tricks på stången blandas med danssteg och rörelser.

Orter

Stockholm, Malmö,

Kundrecensioner

4/5 Anna ‐ Okt 2016, Stockholm
Prova på poledance var avslappnat och kul Make up store var helt okej, varken över eller under förväntan.

5/5 Sofia ‐ Mar 2015, Stockholm
Väldigt roligt! Spännande!

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

I Malmö är maxvikt 80 kg enligt poledancingstolparnas säkerhetsföreskrifter.

Klädsel/Utrustning

Under träningen är korta cykelbyxor eller hotpants och linne att föredra eftersom man behöver hudkontakt mot stången för att inte glida. Tänk på att inte använda lotion eller hudkräm samma dag. Barfota går bra men ha gärna med egna skor om du vill dansa ”på riktigt” på slutet av lektionen.

Tillgänglighet

Hela året.

Varaktighet

Lektionen varar i ca 1 timme.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för 1 person. Dansen sker i grupp med andra deltagare.

Svar på vanliga frågor