Exklusivt hos Live it

Breaking Point: Rage Room

4.8 / 4 röster
395 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Breaking Point: Rage Room
  • Slå sönder saker under kontrollerade former
  • 8 minuter effektiv tid att gå lös på inredningen
  • Anger management terapi i dess roligaste form
  • Välj musik som spelas i rummet

Breaking Point - Rage Room i Stockholm

Breaking Point: Rage Room

4.8 / 4 röster
395 kr

Dörren stängs, du har ett baseballträ i din hand, musiken pumpar, pulsen stiger... 3, 2, 1 - Smash! 

Inline - Breaking Point: Rage Room

Upplev Breaking Point: Rage Room

  • Slå sönder saker under kontrollerade former
  • 8 minuter effektiv tid att gå lös på inredningen
  • Anger management terapi i dess roligaste form
  • Välj musik som spelas i rummet

Breaking Point - Smash Room Stockholm

Rage Rooms, Wrecking Rooms, Anger rooms eller Smash Rooms som de kallas är ett koncept som är precis vad det låter som - Ett rum där man slår sönder saker. Lika enkelt som galet roligt!

1. Välj musik

2. Välj redskap

3. Gå lös!

Välkommen till Stockholms första Rage Room! Efter incheckning och en genomgång med professionella instruktörer är det dags att dra på skyddsutrustningen och välja Smash tool. Välj mellan en rad redskap, som  baseballträ, slägga, hammare, golfklubba och svärd. Innan det är dags att gå in i rummet finns också möjlighet att välja Smash Song - Musik för att bygga upp stämningen ytterligare.

På plats i rummet är det bara att släppa loss och slå sönder allt i din väg. Det kan vara porslin, glas, kontorsutrustning, möbler, vitvaror m.m. Eftersom föremålen i rummet slås sönder så är det olika föremål vid varje tillfälle. Känslan att slå sönder föremålen är däremot lika skön varje gång. Få utlopp för ilska, stress och frustration i den här galna upplevelsen. Det här är skadeglädje på ett positivt sätt!

Om Rage room

Rage Room konceptet kommer ursprungligen från Japan och har växt fram som ett sätt att lätta på stress, få utlopp för frustration eller helt enkelt bara göra något riktigt roligt. Konceptet har blivit mycket populärt i hela världen och nu finns det i Sverige. Under kontrollerade former går det nu att med särskilda redskap slå sönder saker i ett specialbyggt rum.

Mer om upplevelsen

Vanliga, tunna kläder och täckta skor med tjock sula. Träningskläder fungerar utmärkt då det kan vara en fysiskt ansträngande upplevelse. All nödvändig skyddsutrustning tillhandahålls på plats.

Upplevelsen sker inomhus.

Torsdag - söndag, året runt.

8 minuter effektiv tid i rummet, total varaktighet ca 20-30 minuter.

Gäller för en person ensam i rummet.

Åskådare

Det går utmärkt att följa upplevelsen via skärmar utanför rummet.

Föremålen i rummet slås sönder och varierar därför  mellan olika tillfällen. Samtliga föremål återvinns efter upplevelsen.

Inför utförandet

18 årsgräns, 16 år i målsmans sällskap. 

Kundrecensioner

Superkul koncept! Fanns många vapen att välja mellan och glasflaskor var uppställda i små torn som var roliga att slå sönder. Fanns dessutom lite större elektronik att slå sönder. Så det fanns en bra variation av föremål att ha sönder. Skulle dock föreslå att köra ensam och inte två då en risk finns att man blir för inne i det och råkar skada varandra. Sen kan ju den andra sno dom roligaste sakerna att slå sönder också ;) Sulan på min sko gick sönder när jag trampade på en trasig glasflaska (det blir riktigt mycket glas på golvet) så vore bra om man fick låna ordentliga skor så man inte spetsar foten på glas eller har sönder sina skor.

Karolina, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Otroligt rolig och annorlunda upplevelse. Bra arrangerad, trevlig personal på platts som gav tydliga instruktioner och säkerhetsinatruktioner.

Nathalie, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Ägaren var så himla trevlig och upplevelsen var så rolig och befriande! 10/10 rekommenderar alla att prova!

Salem, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser