Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Solrum

endast hos live it
st
445 kr
Köp
4.2 / 16 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Vill du eller din vän fly höstens mörker och vinterns kyla? Behövs kanske bara lite uppiggande energi och återhämtning i vardagen? Då är en avslappnande stund i ett solrum med tropisk värme en enkel och bekväm lösning.

  • 1 timmes avkoppling i solrum
  • Upplev 27 graders värme
  • Förfriskningar ingår
  • Positiva hälsoeffekter enligt vetenskaplig forskning
Mer information

Upplevelsen Solrum

Förutom att solens strålar känns sköna är ljuset även viktigt för vårt välmående. Vi behöver en viss mängd solljus för att hålla oss friska. I solrummet är miljön lugn och harmonisk och tid till vila finns. En rofylld känsla infinner sig snart i kroppen och man kan drömma sig bort, somna till en stund, eller kanske läsa en bok eller tidning som tagits med. Forskare har inte bara konstaterat solljusets effekt på nedstämdhet och depressioner, utan även dess produktion av D3-vitaminer som gör oss pigga. Upplevelsen solrum stärker både immunförsvaret och ger samtidigt energi som håller sig kvar hela dagen!

Solljuset har en låg UV-dos vilket gör att man inte behöver oroa sig för hälsorisker.

Ort

Stockholm

Kundrecensioner

4/5 Magnus ‐ Feb 2017, Stockholm
Bra solrum. Slut på smoothies va en miss

5/5 Roland ‐ Dec 2016, Stockholm
Trevlig personal och upplevelsen uppfyllde alla mina förväntningar.

4/5 Matilda ‐ Nov 2016, Stockholm
Det var en uppfriskande upplevelse i höstens mörker, som uppskattades som present. Det var trevligt bemötande på plats och en bra upplevelse

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Klädsel/Utrustning

Lämplig klädsel är t, ex shorts och linne eller badkläder. Lån av badrock och handduk ingår.

Tillgänglighet

Året runt.

Varaktighet

Upplevelsen varar i ca 1 timme.

Antal deltagare

Upplevelsen är för en person och utförs i rum där det kan finnas fler deltagare.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Stockholm , Göteborg, Malmö, Bromölla (Näsum), Enköping, Eskilstuna, Falun, Helsingborg, Jönköping, Karlskrona, Kungsbacka, Linköping, Märsta, Norrköping, Norrtälje, Nynäshamn, Sandviken, Sturefors, Sundsvall, Upplands Väsby, Uppsala, Värnamo, Västerås, Växjö, Örebro
495 kr
990 kr
Köp