14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Spökmiddag - Hela landet
  • Dramatiserad vandring i spännande miljöer
  • Hemsökta kvarter och myter från förr
  • 3-rättersmiddag på restaurang

Spökmiddag

Mörkrädd? Hör du steg bakom dig men ser ingen där? Skuggan bakom dig är inte inbillning.

Inline - Spökmiddag - Hela landet

Upplev Spökmiddag - Hela landet

  • Dramatiserad vandring i spännande miljöer
  • Hemsökta kvarter och myter från förr
  • 3-rättersmiddag på restaurang

Upplevelsen Spökvandring och middag

Upplev medeltida mystik på en spökvandring i gränder, på hemsökta torg och gårdar. Dramatiserat av skådespelare och med kunnig guide är just du med i historien när det händer. Vandringen kombineras med 3-rätters middag på restaurang.

Stockholm - Gamla Stan

Följ med på en dramatiserad spökvandring genom medeltida gränder, gårdar och torg. Vandringen kombineras med en 3-rätters middag, om inte de mörka krafterna tar över förstås. Ledsagad av återuppstådda själar från dödsriket får huvudstadens mörka historia liv igen. Återupplev en tid då blodet rann över stadens gator till följd av grymheten, orättvisorna och tragedierna som drabbade folket i dåtidens Stockholm. Möt både mördare och mördade när förlorade själar återvänder för att hämnas sina plågoandar och söka upprättelse.

Göteborg

I likhet med sin engelska förlaga bär Lilla London på en mörk historia präglad av morbida mysterier. Stadens gator färgades blodröda då mördare härjade och syndare avrättades inför allmän beskådan. Många är de liv som fick abrupta slut och än idag söker dessa förlorade själar frid och rättvisa. Utvalda personer sägs kunna kommunicera med de döda. Genom ledning av guide finns därför möjlighet att bevittna de plågade vålnaderna när de återvänder för att berätta sina tragiska livsöden. Hamna inte på efterkälken, liv har gått förlorade på dessa gator tidigare…
Om själarna från dödsriket vill så serveras en 3-rätters middag på restaurang i anslutning till vandringen.

Malmö

Upplev medeltidens Malmö på en vandring i Gamla Staden som du aldrig sett den förut. I skuggornas skydd väcks de döda till liv och skrämmande livsöden gör sig åter påminda. Spöken och osaliga andar från förr berättar sina levnadsöden från en svunnen tid. I samband med vandringen bjuds det på en härlig 3-rättersmiddag. Förbered dig för en kväll du sent ska glömma. Om du törs vill säga...

 

Mer om upplevelsen

Kläder efter väder.

Utvalda datum slutet av augusti - maj.

Ca 4 timmar, varav ca 1 - 1,5 timme vandring.

För 1 person. Aktiviteten utförs tillsammans med andra i grupp.

Annan information
Flest bokningsbara datum finns under den mörka hösten, färre under sommaren.

På grund av ojämna gator är denna upplevelse inte lämpad för barnvagnar, rullstolar etc. Observera att dryck inte ingår i middagen.

Inför utförandet

Spökmiddag Stockholm gäller endast i Stockholm. Spökmiddag Hela landet kan bokas på samtliga orter (inklusive Stockholm).

Kundrecensioner

Kändes inte som att beskrivningen av upplevelsen matchade det man fick. Inte läskigt utan mer komiskt.. trots covid situationen satt man som packade sillar i ett trångt rum. Med tanke på priset så förväntade man sig bättre mat, kändes mer som matsals servering.. och ingen information när man kom till restaurangen om vad som va planen för kvällen.. stor besvikelse!

Sofia, November 2021
Utfördes i: Stockholm

Spökupplevelsen var mer en historielektion än att man blev särskilt rädd. Men skådespelarna var ju duktiga iallafall. Maten däremot - riktigt dåligt. Antagligen sämsta resturang jag varit på i Sverige.

Andreas, Oktober 2021
Utfördes i: Stockholm

Middagen var bra men köttet var väldigt torrt. Skådespelarna var jättebra och roliga.

Carina, Oktober 2021
Utfördes i: Malmö

Rekommenderade upplevelser

Middag & mord
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala