Spökmiddag
Spökmiddag

Spökmiddag

3.9/ 171 röster
 • Dramatiserad vandring i spännande miljöer
 • Hemsökta kvarter och myter från förr
 • 3-rättersmiddag på restaurang
745 SEK
745 SEK
Stockholm, Göteborg, Malmö

  Mörkrädd? Hör du steg bakom dig men ser ingen där? Skuggan bakom dig är inte inbillning.

  Upplev medeltida mystik på en spökvandring i gränder, på hemsökta torg och gårdar. Dramatiserat av skådespelare och med kunnig guide är just du med i historien när det händer. Vandringen kombineras med 3-rätters middag på restaurang.

  Stockholm - Gamla Stan

  Följ med på en dramatiserad spökvandring genom medeltida gränder, gårdar och torg. Vandringen kombineras med en 3-rätters middag, om inte de mörka krafterna tar över förstås. Ledsagad av återuppstådda själar från dödsriket får huvudstadens mörka historia liv igen. Återupplev en tid då blodet rann över stadens gator till följd av grymheten, orättvisorna och tragedierna som drabbade folket i dåtidens Stockholm. Möt både mördare och mördade när förlorade själar återvänder för att hämnas sina plågoandar och söka upprättelse.

  Göteborg

  I likhet med sin engelska förlaga bär Lilla London på en mörk historia präglad av morbida mysterier. Stadens gator färgades blodröda då mördare härjade och syndare avrättades inför allmän beskådan. Många är de liv som fick abrupta slut och än idag söker dessa förlorade själar frid och rättvisa. Utvalda personer sägs kunna kommunicera med de döda. Genom ledning av guide finns därför möjlighet att bevittna de plågade vålnaderna när de återvänder för att berätta sina tragiska livsöden. Hamna inte på efterkälken, liv har gått förlorade på dessa gator tidigare…
  Om själarna från dödsriket vill så serveras en 3-rätters middag på restaurang i anslutning till vandringen.

  Malmö

  Upplev medeltidens Malmö på en vandring i Gamla Staden som du aldrig sett den förut. I skuggornas skydd väcks de döda till liv och skrämmande livsöden gör sig åter påminda. Spöken och osaliga andar från förr berättar sina levnadsöden från en svunnen tid. I samband med vandringen bjuds det på en härlig 3-rättersmiddag. Förbered dig för en kväll du sent ska glömma. Om du törs vill säga...

   

  Mer information

  • Viktigt

   Spökmiddag Stockholm gäller endast i Stockholm. Spökmiddag Hela landet kan bokas på samtliga orter (inklusive Stockholm).

  • Utrustning

   Kläder efter väder.

  • Tillgänglighet

   Utvalda datum slutet av augusti - maj.

  • Tidsåtgång

   Ca 4 timmar, varav ca 1 - 1,5 timme vandring.

  • Deltagare

   För 1 person. Aktiviteten utförs tillsammans med andra i grupp.

  • Annan information

   Flest bokningsbara datum finns under den mörka hösten, färre under sommaren. På grund av ojämna gator är denna upplevelse inte lämpad för barnvagnar, rullstolar etc. Observera att dryck inte ingår i middagen.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier