Stridsbåtsightseeing

4.5 / 180 röster
845 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Stridsbåtsightseeing
  • Hastigheter på ca 45 knop
  • Erfarna guider
  • 2 timmars tur med fika
  • Unik sightseeingtur

Stridsbåtsightseeing

Stridsbåtsightseeing

4.5 / 180 röster
845 kr

Stridsbåt 90 är känd för sin otroliga manövreringsförmåga och prestanda. Nu finns möjlighet att uppleva svenska marinens stolthet under en fartfylld tur genom Stockholms skärgård eller Öresund.

Inline - Stridsbåtsightseeing

Upplev Stridsbåtsightseeing

  • Hastigheter på ca 45 knop
  • Erfarna guider
  • 2 timmars tur med fika
  • Unik sightseeingtur

Upplevelsen Stridsbåt i Stockholms skärgård eller Öresund

Stridsbåt 90 är vanligt förekommande inom bland annat svenska och amerikanska marinen. Båten är särskilt framtagen för snabba transporter och strider i grunda vatten och floddeltan. Dess låga vikt och framkomlighet i vattnet i kombination med en kraftfull vattenjetmotor ger otrolig prestanda.

Åk Stridsbåt 90 i Stockholm

Stockholms skärgård är unik i många avseenden och bär på en rik historia. Under denna spännande sightseeingtur låter båtens erfarna guider passagerarna lära känna de militära delarna av skärgården. Upptäck en ny sida av Stockholm under en fartfylld utflykt ombord på en av Sveriges häftigaste båtar.

Åk Stridsbåt 90 i Malmö

Följ med erfarna skeppare och mönstra på Stridsbåt 90 för en unik sightseeingtur i Öresund. Ni åker längs med kustbandet och med Öresundsbron som kuliss tar ni er ut mot den konstgjorda ön Saltholmen. Ön kallas i folkmun Flakfortet efter den tidigare havsfästningen på ön, Flakfortet har ingen militär koppling idag utan är ett populärt besöksmål med massor att upptäcka.

Mer om upplevelsen

Bekväma kläder efter väder. Lån av overall, flytväst och övrig nödvändig utrustning ingår.

Upplevelsen är inte väderkänslig. Rutten kan dock variera något beroende på aktuell väderlek.

Utvalda datum april - oktober. 

Ca 2 timmar (inkl. fikapaus).

För en person, i grupp med andra. Båten tar 12 passagerare.

Inför utförandet

Minimiålder är 12 år. Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida får ej åka då kroppen stundtals utsätts för starka påfrestningar.

Kundrecensioner

Alltså detta var en helt fantastiskt upplevelse. Jag var lite skrajsen när jag väl utfört bokningen, men man lever bara en gång. Dessa två kaptener gjorde resan fulländad :) ;) Kommer helt klart att åka med Waterfun igen, har även tipstat min chef om att vi borde ha nästa kick off med Waterfun på Flakfortet. Stort tack, kram Jeanette

Jeanette, Oktober 2019
Utfördes i: Malmö

Det var mycket bra. Hög sjö gjorde att det inte gick att komma upp i full fart vilket drar ned betyget något men det kunde ju ingen styra över. Tack för en bra upplevelse!

Tomas, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Det var bättre än jag förväntat mig!

Bengt, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser