Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Bodyflight

Kontakta gärna Live it för mer information och prisuppgifter.

I Sveriges första vindtunnel väntar den otroliga känslan av ett fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Genom luftströmmar på upp till 200 km/h gör den här upplevelsen det möjligt att flyga! Låt bruden eller brudgummen komma till sjunde himlen redan innan bröllopet.

  • Sväva fritt i vertikal vindtunnel
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter
  • Flygningen utförs tillsammans med andra flygare.

Se videoklipp

Mer information

BodyFlight - indoor skydiving

Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Låt bruden eller brudgummen få en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp - utan att hen behöver hoppa ur ett flygplan.

Upplevelsen börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. En personlig instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Rekommenderad flygtid är minst 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter. Ni har tillgång till vindtunneln under hela er bokade flygtid så flygtiden kan, beroende på antal deltagare, utökas till fler flygningar per person.

Den här upplevelsen ger garanterat mersmak, det märks inte minst hos instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.

Om vindtunneln

Den vertikala vindtunneln drivs av fläktar så starka att de ger luftströmmar på upp till 200 km/h. Det är tillräckligt för att personer upp till 120 kg ska kunna sväva fritt i luften. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga. Och det utan att kasta sig ut från ett flygplan.

Ort

Stockholm

Dela


Bokningsförfrågan

För vidare information om priser, tillgängliga datum och bokning kontakta vår kundservice på Gruppbokning@liveit.se eller 08 120 182 00.

Inför Utförandet
Viktig information

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 4 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Klädsel/Utrustning

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Overall, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats.

Väder

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Tillgänglighet

Utvalda datum året runt.

Antal deltagare

Upplevelsen utförs tillsammans med andra deltagare i grupper om max 13 personer per grupp.

Det finns utmärkta åskådarplatser så att ni kan fotografera brudens eller brudgummens flygning.