Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Top Gear Airfield - Kör supersportbilar

Endast hos Live it
st
6 195 kr
Köp
4.6 / 120 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Avundsjuk på grabbarna i Top Gear som får testa de häftigaste sportbilarna i världen? Inte efter denna upplevelse.

  • Ferrari, Lamborghini m.fl.
  • Road tour på cirka 20 mil
  • Höghastighetstest med samtliga bilar
  • Slalombana på tid

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen Top Gear Airfield Sverige

Ge bort en halvdag med några av de häftigaste sportbilarna i världen! Bilarna körs på allmän väg i en 20 mil lång road tour och samtliga bilar testas i ett höghastighetstest på flygfält. Sen blir det till att köra slalombana med en av de potenta sportbilarna.

Top Gear Airfield Sverige börjar strax utanför Stockholm där gruppen möts upp vid sportbilarna. Bilarna introduceras kort varpå alla väljer en bil och påbörjar en gemensam 10 mil road tour till flygfältet. Karavanen stannar till ett par gånger under färden för bil- och förarbyte med övriga deltagare.

7 bilar deltar. Sportbilar som kan förekomma:

Ferrari 458 italia
Ferrari F430 F1
Lamborghini Gallardo LP 560-4
Aston Martin Vantage V8 S
Chevrolet Corvette Z06
Ford Mustang GT
Nissan GT-R

Porsche 991 Carrera 4 GTS
Porsche Cayman S
Porsche 997 Turbo

Väl framme på flygfältet blir det energipåfyllning i form av en välbehövlig fikapaus för deltagarna. Därefter är det dags för ett höghastighetstest där bilarnas fartresurser verkligen kommer till sin rätt. Samtliga deltagare får köra höghastighetstest en gång med varje bil samt åka med en gång i varje bil. Därefter får deltagarna med en av bilarna på tid köra en slalombana som snitslar sig mellan koner. Sedan följer ytterligare en road tour på ca 10 mil med avslutning där hela upplevelsen började.

Ort

Stockholm

Kundrecensioner

5/5 Göran ‐ Okt 2016, Stockholm
Vi gavs stor frihet och ansvar för bilkörningen vilket upplevdes som ett stort förtroende.

5/5 Viktor ‐ Okt 2016, Stockholm
Kanon, min bästa födelsedagspresent, personalen var fantastiskt duktiga, bilarna var i toppskick och hela eventet var välplanerat...Första klass!!

5/5 Hübsch ‐ Okt 2016, Stockholm
Sportiga bilar av olika märken, bra organisation, trevlig personal, bra med kom.radio, fika, toppen helt enkelt, skulle kunna göra detta en gång till (2017...!). stort TACK live.it för en berusande upplevelse ni gav en 73 årig bilnörd.

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Åldersgräns 18 år. Svenskt körkort fordras. Urvalet av och antalet bilar kan variera något.

Försäkring
Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-

Klädsel/Utrustning

Skor utan höga klackar.

Väder

Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Tillgänglighet

Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från slutet av april till oktober.

Varaktighet

Halvdag, ca 5 - 6 timmar.

Antal deltagare

För 1 person. Upplevelsen sker i grupp med andra förare.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Kör supersportbil
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
2 795 kr
Köp
Kör Ferrari/Lamborghini Plus
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
1 495 kr
Köp
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
995 kr
Köp