glassprovning stockholm
glassprovning
prova glass
glassprovning i stockholm
live it glassprovning
glassprovning
Exklusivhos Live it

Glassprovning

4.7/ 351 röster
 • Provsmakning av färsk glass
 • Lär dig mer om Gelato
 • Inga förkunskaper krävs
395 SEK
395 SEK
Stockholm, Malmö

  Glassälskarens dröm är här! Njut av olika smaker av god färsk gelato och överraska dina smaklökar under en härlig glassprovning. Möt människor som brinner för äkta Gelato. 

  Glass har på senaste tiden fått en helt ny innebörd med mängder av tillagningssätt, märken och sorter. Men bara de finaste råvarorna och en omsorgsfull tillverkning gör att glass får en alldeles speciell konsistens och smak. Under en glassprovning får ni prova en mängd olika och spännande smaker där gelaton är gjord på naturliga råvaror och färsk produktion sker på plats i butiken. 

  Glassprovning Stockholm
  På Gelateria Amore är passionen på riktigt. Den familjedrivna gelaterian kom i kontakt med gelaton för ca 10 år sedan och har sen dess tagit ett steg i taget för att förverkliga sin dröm om att driva en levande gelateria där det serveras gelato i alla möjliga smaker. Deras vision är att alla ska få uppleva fröjden i äkta gelato som är gjord på de finaste ekologiska råvarorna och upptäcka hur äkta kärlek smakar. Välkommen till Kärlekens Glassbutik. 

  Glassprovning Malmö
  Köld är en glassmakare som spänner bågen ordentligt. Malmöborna har redan bekräftat att de träffat mitt i prick. Med smaker som Golden Cream, Chokladboll mfl serverar de kanske Sveriges godaste glass. Här finner vi traditionell grädd-baserad glass men med hjärta och själ i Kalifornien har de även utvecklat och fulländat veganska alternativ med kokosmjölk eller cashewnötter som bas utan att tumma på smak eller kvalité. Här möter ni nya smakkombinationer som är magiska men aldrig fåniga. Deras metod är enkel; börja med smaken, välj därefter den bas som skapar den bästa smakupplevelsen.
  Varmt välkomna till Köld! 

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Vid allvarligare överkänslighet som t.ex. nötallergi avråder vi från att utföra upplevelsen då samma glassmaskin används till alla sorter.

  • Tillgänglighet

   Stockholm: Utvalda datum juni-oktober Malmö: Utvalda datum augusti-juni

  • Tidsåtgång

   Ca 1-1,5 timme.

  • Deltagare

   För en person, sker tillsammans med andra i grupp.

  • Annan information

   Åldersgräns 10 år i Stockholm, dock är det en provning där det kan förekomma några experimentella glassorter.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier