Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev FMJ Karbinpaketet
  • Passar alla - inga förkunskaper eller licenser krävs
  • Hela 50 skott med 3 olika vapen
  • Landslagsmeriterade skyttar som instruktörer

FMJ Karbinpaketet

Det här är vårt tyngsta skyttepaket, en upplevelse för den som vill skjuta karbiner med kraftfull kaliber. En träffsäker present som garanterat smäller högt hos mottagaren!

FMJ Karbinpaketet

Upplev FMJ Karbinpaketet

  • Passar alla - inga förkunskaper eller licenser krävs
  • Hela 50 skott med 3 olika vapen
  • Landslagsmeriterade skyttar som instruktörer

Skjut automatvapen på professionell skjutbana i Stockholm

Att skjuta med karbiner är en unik upplevelse som passar alla. Det behövs faktiskt inga förkunskaper för att kunna skjuta med dessa tunga vapen. Skyttesporten kombinerar spänning, fokus, precision och puls. I det här paketet avfyras hela 50 skott med tre olika typer av karbiner. Upplevelsen sker under ledning av landslagsmeriterade instruktörer vilket är mycket värdefullt och brukar resultera i förbättrade träffbilder under skyttets gång.

Upplevelsen inleds med säkerhetsgenomgång vilket givetvis är centralt genom hela utförandet. Innan skyttet börjar visar instruktörerna allt man behöver veta för en optimal skjutteknik, varje deltagare får även löpande personlig feedback för att kunna förbättra sina resultat. Något som brukar visa sig på skjuttavlan man får med sig hem efter upplevelsen. Det här är vårt tyngsta skyttepaket, framtaget av landslagsskyttar, för den som vill ha en upplevelse som smäller riktigt högt

 

FMJ Shooting Range

Upplevelsen utförs på Sveriges modernaste och mest kompletta träningsanläggning för all typ av skytte. FMJ Shooting range drivs och ägs av landslagsmeriterade Elitskyttar och Yrkesfolk. Samtliga instruktörer har full behörighet och säkerheten är rigorös. FMJ har ramavtal med flera myndigheter och säkerhetsföretag som regelbundet använder lokalerna.
Lokalen är handikapp- och miljöanpassad och består av två skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter. Skjutbanorna är godkända för all typ av skytte samt alla vapentyper från kaliber .22 till kaliber .50.
FMJ är kontantfritt, samtliga kunder legitimeras och nykterhet är ett krav (kontrolleras vid behov). Skjutande kunder får ej ha varit lagförda.

Mer om upplevelsen

All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Utvalda datum året runt.

Totalt ca 90 minuter.

Upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp tillsammans med andra skyttar.

Vapeninfo
Tillverkare och modell kan skilja sig åt från gång till gång beroende på underhåll och service. Det finns ett flertal olika, karbinerna bygger på M4/AR15 plattformen.

Inför utförandet

FMJ är kontantfritt, samtliga kunder legitimeras och nykterhet är ett krav (kontrolleras vid behov). Skjutande kunder får ej ha varit lagförda. Minimiålder 18 år, giltig ID handling ska tas med och uppvisas. Inga förkunskaper eller licenser krävs. Vänligen observera att urval av vapen kan variera, dock med likvärdiga vapen. 
Vid allvarlig pälsdjursallergi avråder vi från deltagande i upplevelsen då vakthundar regelbundet vistas i lokalen. 

Kundrecensioner

Väldigt professionella på plats. Allt kändes väldigt säkert. Bra och snabb feedback på hållning och sikte. Ingen press/prestige sattes på en, man kunde bara njuta av den unika upplevelsen.

Robin, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Väldigt bra instruktör samt upplevelse i helhet. Skulle önskat att möjligheten att köpa till fler skott erbjöds för de som ville testa mer.

Eric, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Hade varit kul om det gick att fotografera! Arrangörerna kunde fotograferat sen hade vi fått bilden skickad :)

Maja, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Lerduveskytte
Stockholm (Rosersberg), Norrtälje, Jönköping (Habo)
Stockholm (Rosersberg), Norrtälje, Jönköping (Habo)