FMJ Karbinpaketet
FMJ Karbinpaketet
FMJ Karbinpaketet
Exklusivhos Live it

FMJ Karbinpaketet

4.9/ 61 röster
 • Passar alla - inga förkunskaper eller licenser krävs
 • Hela 50 skott med 3 olika vapen
 • Landslagsmeriterade skyttar som instruktörer
1 995 SEK
1 995 SEK
Stockholm

  Det här är vårt tyngsta skyttepaket, en upplevelse för den som vill skjuta karbiner med kraftfull kaliber. En träffsäker present som garanterat smäller högt hos mottagaren!

  Att skjuta med karbiner är en unik upplevelse som passar alla. Det behövs faktiskt inga förkunskaper för att kunna skjuta med dessa tunga vapen. Skyttesporten kombinerar spänning, fokus, precision och puls. I det här paketet avfyras hela 50 skott med tre olika typer av karbiner. Upplevelsen sker under ledning av landslagsmeriterade instruktörer vilket är mycket värdefullt och brukar resultera i förbättrade träffbilder under skyttets gång.

  Upplevelsen inleds med säkerhetsgenomgång vilket givetvis är centralt genom hela utförandet. Innan skyttet börjar visar instruktörerna allt man behöver veta för en optimal skjutteknik, varje deltagare får även löpande personlig feedback för att kunna förbättra sina resultat. Något som brukar visa sig på skjuttavlan man får med sig hem efter upplevelsen. Det här är vårt tyngsta skyttepaket, framtaget av landslagsskyttar, för den som vill ha en upplevelse som smäller riktigt högt

   

  FMJ Shooting Range

  Upplevelsen utförs på Sveriges modernaste och mest kompletta träningsanläggning för all typ av skytte. FMJ Shooting range drivs och ägs av landslagsmeriterade Elitskyttar och Yrkesfolk. Samtliga instruktörer har full behörighet och säkerheten är rigorös. FMJ har ramavtal med flera myndigheter och säkerhetsföretag som regelbundet använder lokalerna.
  Lokalen är handikapp- och miljöanpassad och består av två skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter. Skjutbanorna är godkända för all typ av skytte samt alla vapentyper från kaliber .22 till kaliber .50.
  FMJ är kontantfritt, samtliga som vistas i skjuthallarna måste kunna uppvisa giltig ID handling och nykterhet är ett krav (kontrolleras vid behov). Skjutande kunder får ej ha varit lagförda.

  Mer information

  • Viktigt

   FMJ är kontantfritt, samtliga som vistas i skjuthallarna legitimeras och nykterhet är ett krav (kontrolleras vid behov). Ingen som vistas i skjuthallarna får ha varit lagförd, gäller både skyttar och åskådare. Minimiålder 18 år, samtliga som vistas i skjuthallarna måste uppvisa giltig ID handling. Inga förkunskaper eller licenser krävs. Vänligen observera att urval av vapen kan variera, dock med likvärdiga vapen. Vid allvarlig pälsdjursallergi avråder vi från deltagande i upplevelsen då vakthundar regelbundet vistas i lokalen.

  • Utrustning

   All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

  • Väder

   Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Utvalda datum året runt.

  • Tidsåtgång

   Totalt ca 90 minuter.

  • Deltagare

   Upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp tillsammans med andra skyttar.

  • Annan information

   Tillverkare och modell kan skilja sig åt från gång till gång beroende på underhåll och service. Det finns ett flertal olika, karbinerna bygger på M4/AR15 plattformen.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier