14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Modellfotografering
  • Styling av makeup-artist
  • Fotografering med professionell fotograf
  • Valfritt tema
  • 1 bild att behålla

Modellfotografering - Modell för en dag

Har du funderat på hur just du skulle se ut om ett proffs skulle sminka och fotografera dig? Här får du möjlighet att ta fram det allra bästa hos dig och fästa det på bild!

Inline - Modellfotografering

Upplev Modellfotografering

  • Styling av makeup-artist
  • Fotografering med professionell fotograf
  • Valfritt tema
  • 1 bild att behålla

Upplevelsen Modellfotografering - Modell för en dag

På plats i en fotostudio kommer du med hjälp av en make up-artist trolla fram den stil och look som du önskar förmedla på din fotosession.
Dagen inleds med en makeupstyling av en professionell makeup-artist. Därefter är det dags för dagens höjdpunkt, fotograferingen. En fotograf guidar dig genom hela processen för att resultatet ska bli enligt förväntningarna. 

Du väljer själv känslan i bilden, det kan vara ett vackert klassiskt porträtt, något mer sensuellt eller varför inte en rockstjärnelook? 
Efter fotograferingen får du välja en favoritbild som du får behålla. Hittar du flera favoriter kan du självklart köpa till dem på plats. 

Vill du ta med dig en vän och fotograferas tillsammans? Se Modellfotografering för två.

Mer om upplevelsen

Året runt.

Hela upplevelsen tar ca 1-2 timmar.

Upplevelsen är för en person.

Inför utförandet

Åldersgränsen är 18 år, yngre deltagare är välkomna men då i målsmans sällskap.
I upplevelsen ingår en digital bild att behålla, fler bilder kan köpas till på plats. Hårstyling ingår ej men det finns produkter och locktång/plattång på plats.

Kundrecensioner

Allt var bra men jag tycker 1 bild kan ingå i priset :) Personalen var trevliga o hjälpsamma. Bra jobbat och lycka till :)

Jaleh, December 2021
Utfördes i: Stockholm

Tyckte allt var väldigt bra då jag köpte denna upplevelse till min mamma som fyllde 50. Hon hatar att bli fotad på då hon har väldigt dåligt självförtroende. Därför var det så kul att hon som sminkade gjorde henne riktigt vacker så hon kände sig bekväm. Och kameramannen kunde på något sätt få fram en självsäker kvinna som faktiskt sågväldigt bekväm ut framför kameran. Plus att både jag och mamma fick oss ett väldigt gott skratt!

Emmie, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Proffsigt, lyhört, avspänt. Fina bilder

Eva, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser