Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Modellfotografering - Modell för en dag

st
495 kr
Köp
3.9 / 34 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Har du funderat på hur just du skulle se ut om ett proffs skulle sminka och fotografera dig? Här får du möjlighet att ta fram det allra bästa hos dig och fästa det på bild!

  • Styling av make up-artist
  • Fotografering med professionell fotograf
  • Valfritt tema
  • 1 bild att behålla
Mer information

Upplevelsen Modellfotografering - Modell för en dag

På plats i en fotostudio kommer du med hjälp av en make up-artist trolla fram den stil och look som du önskar förmedla på din fotosession. Du väljer själv känslan i bilden, det kan vara sotiga ögon och rockstjärnelook, något mer utmanande och sensuellt eller helt enkelt ett vackert klassiskt porträtt. Efter din session får du välja en favoritbild som du får behålla. Fler bilder kan köpas till direkt på plats.

Vill du ta med dig en vän och fotograferas tillsammans? Se Modellfotografering för två.

Orter

Stockholm, Göteborg, Norrköping

Kundrecensioner

3/5 Anna ‐ Jan 2016, Göteborg
Lite långa väntetider.

5/5 Zubeyde ‐ Jan 2016, Göteborg
Superkul

5/5 Louise ‐ Jan 2016, Göteborg
Roligt och snäll personal

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Åldersgränsen är 18 år, yngre deltagare är välkomna men då i målsmans sällskap.
I upplevelsen ingår en digital bild att behålla, fler bilder kan köpas till på plats. Hårstyling ingår ej men det finns produkter och locktång/plattång på plats.

Tillgänglighet

Året runt.

Varaktighet

Hela upplevelsen tar ca 2-3 timmar.

Antal deltagare

Upplevelsen är för en person.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Spadag special
Stockholm, Falköping, Sala, Skinnskatteberg, Strömstad, Sunne, Söderköping, Tranås, Tällberg, Varberg, Ystad
945 kr
1 890 kr
Köp
Spraytan
Stockholm, Göteborg, Malmö, Ludvika, Örebro
445 kr
Köp