Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Rallysprint
  • Riktig biltävling - race mot klockan
  • Testvarv och kvalheat med tidtagning, snabbaste förarna går till final
  • Lån av racingutrustning ingår
  • Redovisning av varvtider
Stockholm (Norrtälje)

Rallysprint

Kör Folkracebil och upplev en biltävling i ett rasande tempo! Samtliga bilar är utrustade med säkerhetsbur, rallysäten och fyrpunktsbälte. Rallysprint är en fartfylld och superkul tävling mot klockan!

Stockholm (Norrtälje)
Inline - Rallysprint

Upplev Rallysprint

  • Riktig biltävling - race mot klockan
  • Testvarv och kvalheat med tidtagning, snabbaste förarna går till final
  • Lån av racingutrustning ingår
  • Redovisning av varvtider

Upplevelsen Rallysprint

Välkommen till motorbanan och en intensiv kamp mot klockan i denna actionfyllda upplevelse. Under ledning av professionella instruktörer lär ni er grunderna och körtipsen för att genomföra en riktig biltävling. Oavsett tidigare erfarenheter så är körglädjen total då gruset sprutar i breda sladdar på den kurviga men snabba banan.

När racingoverallerna är på är det dags för förarmöte, precis som vid riktiga biltävlingar. Skillnaden här är att ni har erfarna instruktörer som går igenom alla körtips och tipsar om spårval på banan. Alla kör under samma förutsättningar - här är det klockan som är motståndaren.

Först kör man ett testvarv därefter går klockan igång och tidtagningen börjar, varje förare har två varv på sig att sätta den bästa varvtiden. De snabbaste förarna gör upp om vinsten i en final. Kör så det ryker!

Mer om upplevelsen

Lån av racingutrustning ingår.

Vid dåligt väder under vintertid kan det hända att upplevelsen måste ställas in.

Upplevelsen är tillgänglig utvalda datum maj - september.

Total tid för upplevelsen är ca 1 - 1,5 timme.

Upplevelsen är för 1 person och utförs i grupp tillsammans med andra.

Åskådare
Anhöriga och vänner är välkomna att följa dagen från de publikplatser som finns.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Observera att körtiden kan bli olika lång beroende på om deltagare går till final eller inte. Vänligen uppmärksamma att bilmodeller kan variera då bilparkerna uppdateras kontinuerligt.

Kundrecensioner

Det var full fart från början till slut.

Lotta, Maj 2021
Utfördes i: Stockholm

Min son gav mig i födelsedagspresent upplevelsen med Rally sprint. Det vi inte förstod innan var att tävlingen handlade om två heat, d v s först kvalificera sig och sedan eventuellt vara med i final. Även om vi hade kännt till detta fullt ut så gavs inget alternativ. Ingen av oss lyckades kvalificera oss till finalen, vilket innebar att vi fick vara åskådare till finalen. Så som kund innebär det att om man inte kommer till final så betalar man dubbelt så mycket som de som kommer till final, d v s körtiden är 50 % jämfört med de som kommer till final. Den totala körtiden om man inte kommer till final handlar om ca 5 minuter. Ur ett kundperspektiv tycker jag att detta är fel. Upplevelsen kostar en hel del - i kombination med tiden för resan till Sundsta fram och tillbaks. Det vore rimligt att kunden har ett val - endera köra x-antal varv på egen hand eller vara med i tävlingen. För närvarande kan jag tyvärr inte rekomendera uppleveseln till vännar på grund av det upplägg ni har som jag anser för kostsamt, om man inte kvalificerar sig till final! Tack för ordet Med vänlig hälsning Anders

Anders, Maj 2021
Utfördes i: Stockholm

Bra info och genomförande av instruktörerna på Rallysprint. Tur att det uppmärksammades att tiden som meddelades från Livit inte stämde med den verkliga samlingstiden.

Jörgen, September 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Folkrace
Stockholm (Norrtälje), Linköping, Österlen (Tomelilla)
Stockholm (Norrtälje), Linköping, Österlen (Tomelilla)