14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Tandemskärmflyg
  • Det perfekta sättet att prova på skärmflygning
  • Flyg tillsammans med en erfaren tandempilot
  • Njut av vackra vyer över landskapet
  • Ett härligt minne för livet!
Göteborg, Enköping

Tandemskärmflygning

Flyg som en fågel och njut av Sveriges vackra landskap från ovan tillsammans med en erfaren tandempilot. Skärmflyg är en sport som passar alla, ung som gammal!

Göteborg, Enköping
Inline - Tandemskärmflyg

Upplev Tandemskärmflyg

  • Det perfekta sättet att prova på skärmflygning
  • Flyg tillsammans med en erfaren tandempilot
  • Njut av vackra vyer över landskapet
  • Ett härligt minne för livet!

Upplevelsen Skärmflyg

Människan har alltid drömt om att kunna flyga, här blir drömmen till verklighet! Tandemskärmflyg är ett av de enklaste och säkraste sätten att få känna på känslan av att sväva fritt helt utan några förkunskaper. Flyget sker tillsammans med några av Sveriges mest erfarna tandempiloter och redan efter några minuters instruktion är man uppe i luften på en höjd av minst 300 m.

Starten sker oftast med hjälp av en vinsch för att nå ideal flyghöjd. Under skärmflygningen får man möjlighet att själv prova på att styra och om så önskas hinner man med några svängar som får det att kittla i magen.

Mer om upplevelsen

Använd stadiga skor (gärna kängor) och ta med en långärmad tröja eftersom vinddraget under flygturen kyler lite. Ta med handskar och solglasögon samt kamera med halsrem om upplevelsen skall förevigas.

Vi rekommenderar att man ringer för att försäkra sig om lämpliga väderförhållanden innan man ger sig iväg. Inställd flygning p.g.a. vädret ombokas till ett senare datum.

Göteborg - april - oktober
Enköping - april - september

Med reservation för eventuella ändringar.

För Åre och Österlen se Tandemskärmflyg special.

Flygningen pågår från ca 5 minuter och uppåt beroende på den aktuella dagens väderförhållanden.

Upplevelsen är för en person.

Annan information
Åskådare är välkomna att se på vid start och landning.

Inför utförandet

Minimiålder för skärmflyg är 8 år och minimivikt 40 kg. Maxvikt 110 kg. Gravida personer kan ej delta, personer påverkade av alkohol eller droger kommer nekas deltagande på plats. Åskådare är välkomna, vänligen respektera att arrangören undanber sig påverkad publik.

Kundrecensioner

Dålig vägbeskrivning, När man ringer arrangören så är han otrevlig och kort i telefonen. Man har betalat mycket pengar för att göra något minnesvärt. Man vill inte minnas dåligt bemötande. Själva aktiviteten var bra men kortare i tid än beskrivits i annonsen

Raphy, Juli 2020
Utfördes i: Göteborg

Bra säkerhet, trevlig personal, helt perfekt upplevelse, kändes länge uppe i luften även fast man bara flög i ca. 5-10min. Så värt pengarna! Harmoniskt och vackert!

Jennifer, Juni 2020
Utfördes i: Enköping

Otroligt häftigt att lyfta från marken, med hjälp av en vajer , som man blir uppdragen med. Sen var själva flygturen häftig den med. Minus var att piloten missade att sätta igång kameran. Det gjorde han efter att vi hade landat. Men han sa inget.

Pasi, September 2019
Utfördes i: Enköping

Rekommenderade upplevelser