Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Wingsuit - flyg i vindtunnel

st
895 kr
Köp
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Grattis! Du har hittat till en av de mest adrenalinfyllda extremsporterna. I världens första vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying är det omöjliga nu möjligt - att flyga som en superhjälte genom luften!

  • Världens första vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Hela 2 x 90 sekunder flygtid
  • Flyg fritt i denna unika upplevelse

Se videoklipp

Mer information

Wingsuit-flygning inomhus i Stockholm

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är en människa i en flygdräkt! Låt någon få en present som garanterat ger luft under vingarna. Att sväva fritt i luften och på ett säkert sätt uppleva den eufori som extremsportarna får under fallskärmshopp eller base jump liknar inget annat. Förverkliga drömmen om att flyga! 

Professionella instruktörer vägleder genom hela upplevelsen och finns med i tunneln för att optimera flygningen. Det avancerade säkerhetssytemet gör det hela lätt och alla kan flyga redan under första turen.Upplevelsen är ett boarding card till en oförglömlig flygresa; incheckning, säkerhetsgenomgång och sedan vidare till tunnelns gate för take off!

Världens första Indoor Wingsuit Flying

Världens första vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying är ett luftslott i positiv bemärkelse. Redan under 1930-talet byggde Flygtekniska försöksanstalten en, då topphemlig, vindtunnel för att kunna utveckla det svenska flygvapnet. Några av Sveriges mest kända stridsflygplan har testats och utvecklats i tunneln genom avancerad teknik. Idag används fortfarande mycket avancerad teknik i vindtunneln men nu i syfte att flyga med en annan typ av vingar. Den lutande vindtunnelns luftströmmar och wingsuit-dräkter gör det möjligt att flyga utan förkunskaper och utan risker - men inte utan en pirrande känsla i magen och ett stort leende på läpparna.

Vänligen uppmärksamma att vindtunneln öppnar hösten 2017.

Ort

Stockholm

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 7 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Det finns flygdräkter i olika storlekar, min. längd 120 cm, max längd 210 cm. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Klädsel/Utrustning

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Wingsuit, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats.

Väder

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Tillgänglighet

Året runt.

Vänligen uppmärksamma att vindtunneln öppnar under hösten 2017.

Varaktighet

Total tid för upplevelsen är ca 60 minuter inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 x 1,5 minuter (total flygtid 3 minuter).

Antal deltagare

Upplevelsen är för en person och utförs med personlig instruktör i grupp tillsammans med andra.

Annan information
Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från området bredvid tunneln.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping (Arkösund), Västerås, Öland, Örebro
1 595 kr
Köp