14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Wingsuit
  • Världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Hela 2 x 90 sekunder flygtid
  • Flygtid motsvarande ett Wingsuitflyg från Mount Everest

Wingsuit - flyg i vindtunnel

Grattis! Du har hittat till en av de mest adrenalinfyllda extremsporterna. I världens första och enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying är det omöjliga nu möjligt - att flyga som en superhjälte genom luften!

Wingsuit

Upplev Wingsuit

  • Världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Hela 2 x 90 sekunder flygtid
  • Flygtid motsvarande ett Wingsuitflyg från Mount Everest

Wingsuit-flygning inomhus i Stockholm

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är en människa i en flygdräkt! Låt någon få en present som garanterat ger luft under vingarna. Att sväva fritt i luften och på ett säkert sätt uppleva den eufori som extremsportarna får under fallskärmshopp eller base jump liknar inget annat. Förverkliga drömmen om att flyga! 

Professionella instruktörer vägleder genom hela upplevelsen och finns med i tunneln för att optimera flygningen. Det avancerade säkerhetssytemet gör det hela lätt och alla kan flyga redan under första turen.Upplevelsen är ett boarding card till en oförglömlig flygresa; incheckning, säkerhetsgenomgång och sedan vidare till tunnelns gate för take off!

Världens första Indoor Wingsuit Flying

Världens första vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying är ett luftslott i positiv bemärkelse. Redan under 1930-talet byggde Flygtekniska försöksanstalten en, då topphemlig, vindtunnel för att kunna utveckla det svenska flygvapnet. Några av Sveriges mest kända stridsflygplan har testats och utvecklats i tunneln genom avancerad teknik. Idag används fortfarande mycket avancerad teknik i vindtunneln men nu i syfte att flyga med en annan typ av vingar. Den lutande vindtunnelns luftströmmar och wingsuit-dräkter gör det möjligt att flyga utan förkunskaper och utan risker - men inte utan en pirrande känsla i magen och ett stort leende på läpparna.

Mer om upplevelsen

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Wingsuit, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Året runt.

Total tid för upplevelsen är ca 90 minuter inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 x 1,5 minuter (total flygtid 3 minuter).

Upplevelsen är för en person och utförs med personlig instruktör i grupp tillsammans med andra.

Annan information
Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från området bredvid tunneln.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Det finns flygdräkter i olika storlekar, dock är min. längd 120 cm och max längd 210 cm. Maxvikt är 120kg. Åldersgräns 7 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. För Förstagångsflygare används ett avancerat säkerhetssystem som hindrar flygaren från att flyga in i vindtunnelns väggar. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Kundrecensioner

Alla var väldigt trevliga, vi fick bra instruktioner, blev berömda och de fick oss att känna oss säkra under hela upplevelsen. Alla instruktörer var professionellt utbildade och det var väldigt roligt

Sanna, Augusti 2022
Utfördes i: Stockholm

Vi fick ett mycket trevligt bemötande och allt var tydligt och pedagogiskt kommunicerat. Jätterolig upplevelse! Det enda som var negativt var att lokalen låg lite långt från centrum. Lite jobbig att ta sig till.

Justine, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Det var riktigt roligt och bra arrangerat.

Sara, Januari 2022
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Fallskärmshopp
Stockholm, Borlänge, Gotland, Gävle, Sundsvall, Uppsala
Stockholm, Borlänge, Gotland, Gävle, Sundsvall, Uppsala
Flyboard
Stockholm, Göteborg (Stenungsund), Gävle, Jönköping, Öland
Stockholm, Göteborg (Stenungsund), Gävle, Jönköping, Öland