Real Life Escape Adventure

4.9 / 9 röster
1 995 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Real Life Escape Adventure
  • Ett helt hus i Sherlock Holmes anda - fyllt av mysterier och gåtor
  • Ni har huvudrollerna i detta äventyr
  • Möt riktiga skådespelare
  • För upp till 6 personer - samma pris oavsett antal deltagare

Real Life Escape Adventure

Real Life Escape Adventure

4.9 / 9 röster
1 995 kr

Välkomna till huset på Baker street, i detta Sherlock Holmes äventyr är det ni som är huvudpersonerna. Lös de gåtor, mysterier och utmaningar de olika rummen och karaktärerna ställer er inför. Klockan tickar...

Inline - Real Life Escape Adventure

Upplev Real Life Escape Adventure

  • Ett helt hus i Sherlock Holmes anda - fyllt av mysterier och gåtor
  • Ni har huvudrollerna i detta äventyr
  • Möt riktiga skådespelare
  • För upp till 6 personer - samma pris oavsett antal deltagare

Real life escape room adventure

I centrala Malmö ligger ett tvåvåningshus från 1870-talet helt i Viktoriansk stil. Innanför portarna väntar en helt annan värld, en värld signerad Sir Arthur Conan Doyle och hans fiktiva detektiv Sherlock Holmes. 

Under denna upplevelse är det ni som står för detektivarbetet. Ni får ert uppdrag och sedan gäller det att genom samarbete, slughet och nyfikenhet ta er an uppgiften. Ni rör er i flera rum i huset och träffar under ert uppdrag flera av de karaktärer som bor här. Ställ rätt frågor och ta er framåt, fel frågor kan leda er till återvändsgränder. Alla karaktärer är inte vänligt inställda till att hjälpa er... 

Escape Rooms

På Baker Street finns två olika äventyr att välja mellan, ni väljer vilket ni vill spela i samband med bokning.

The Landlady

Hyresvärdinnan Mrs. Hudson står anklagad misstänkt för stöld av värdefulla smycken och polisen är nära en arrestering. Hitta värdesakerna genom att lösa gåtor och hemligheter i huset och rentvå den gamla damen innan polisen sätter henne bakom galler.

The Tenants

Diamanter har konfiskerats och är nu gömda någonstans hos hyresgästerna i lägenheten på 221B Baker Street. Ni är skurkarna i detta äventyr och har en timme på er att hitta så många ädelstenar ni kan innan polisen hittar er.

Mer om upplevelsen

Vanliga kläder.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Året runt.

Total tid för upplevelsen är ca 80-120 min inklusive genomgång före och efter upplevelsen. 

Upplevelsen är för upp till 6 personer men kräver ett minimum om 3 personer (samma pris oavsett antal deltagare). Ni spelar endast tillsammans med era vänner och ej med andra deltagare.

Inför utförandet

Åldersgräns 18 år, 14 år i sällskap med vuxen.

Kundrecensioner

Enkelt att boka och tydliga hänvisningar gällande upplevelsen. Dessutom väldigt roligt att testa på escape adventure för första gången.

Elna, Juni 2021
Utfördes i: Malmö

Personalen var superproffsig och hade coronasäkrat utan att man märkte det. Har varit där förut så förstod skillnaden. Otroligt snyggt hanterat. Väldigt trevligt event. Live it säljer upplevelsen för 6 personer Sherlocked tar emot 4 personer Det blev vilseledande då jag köpt för 5.

Gunilla, Maj 2021
Utfördes i: Malmö

Jätteroliga rum med lagom kluriga uppgifter. Vi hade gärna jobbat på i cirka 45 minuter och sedan tagit en kortare paus där kanske någon skådespelare kommit in och gett oss en ny uppgift eller på något sätt ökat på spänningen lite som man kunde taggat igång på ordentligt inför sista rummet. Men overall en jättekul grej som vi gärna gör igen.

Anders, September 2020
Utfördes i: Malmö

Rekommenderade upplevelser