Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Live Room Escape

endast hos live it
st
1 350 kr
Köp
4.7 / 135 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Dörren låses och klockan börjar ticka. Er grupp är nu inlåsta i ett rum fyllt av mysterier, gåtor och obesvarade frågor. Använd ledtrådar, föremål, logik och kreativitet för att klara ert uppdrag innan det är för sent...

  • Upplev dataspelen i verkligheten - Välj mellan 7 olika teman
  • För upp till 6 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Roligt, spännande och kreativt
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen Live Room Escape

Nu finns möjligheten att uppleva de kluriga dataspel som brukar kallas escape rooms i verkligheten. Ta med vännerna på ett spännande äventyr där ni genom samarbete i gruppen ska överlista rummets gåtor för att klara ert uppdrag. Kan ni hitta ledtrådarna och lösa rummets mysterium innan tiden runnit ut?

Live Room Escape är helt ofarligt men ger ändå en härlig känsla av pirr i magen samtidigt som det stimulerar er att tänka i olika banor. Instruktörerna ger en genomgång innan ert uppdrag och finns tillgängliga om ni kör fast och behöver ledtrådar. Efter avslutad upplevelse får ni även feedback från ert uppdrag. Trots att detta är en ofarlig aktivitet vill vi ändå varna för att det är mycket beroendeframkallande då kickarna efter avklarat uppdrag ger en svårslagen känsla som ni tar med er i gruppen. Välkomna till en riktigt utmanande upplevelse där ni kan välja mellan sju olika rum:

Bunkern
Någon har aktiverat en atombomb och ni är en grupp specialagenter som måste stoppa nedräkningen för att rädda världen.

Banken
Bankdirektören har gömt diamanter på sitt kontor, ni är en grupp tjuvar som ska få ut juvelerna innan larmet går.

Zombie Labbet
Ett dödligt Zombie virus har spridits över världen. Ni är ett team vetenskapsmän som har en timme på er att få fram vaccinet innan Zombies tar även er.

Teslas Mysterium
Ni har fått info om att Nikola Tesla lämnat efter sig sin största uppfinning på hotellrummet där han dog. Hitta uppfinningen innan FBI kommer och arresterar er för inbrott.

Fängelset
Inlåsta i ett högsäkerhetsfängelse och dömda till livstid är er enda väg till frihet att bryta er ut.

Seriemördaren 
Ni är tillfångatagna av en seriemördare och fast i hans gömställe, om en timme är han tillbaka för att slutföra sitt "arbete" med er. Ta er ut innan ni blir nästa offer.

Biblioteket
Ni står inför sista testet i er agentträning, ta er ut ur Mr. Fox bibliotek inom en timme och ni kan titulera er agenter. 

Ort

Stockholm

Kundrecensioner

5/5 Tobias ‐ Apr 2017, Stockholm
Upplevelsen var toppen och i situationen levererade den över förväntan.

5/5 Åsa ‐ Apr 2017, Stockholm
Jag var på Escape Room (Bunker) och det var så kul att jag vill gärna göra om det - vilken utmaning. Jag tog med mitt dream team, vi hade mycket bra samarbete och vi kom långt men, tyvärr, smällde atombomben av och alla dog

5/5 Mats ‐ Apr 2017, Stockholm
Mottagandet, spännande aktivitet

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 15 år.

Klädsel/Utrustning

Vanliga kläder.

Väder

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Tillgänglighet

Året runt.

Varaktighet

Total tid för upplevelsen är ca 80 min inklusive genomgång före och efter upplevelsen. Tid i rummet är 60 minuter.

Antal deltagare

Upplevelsen är för upp till 6 personer men kräver ett minimum om 2 personer (samma pris oavsett antal deltagare). Ni spelar endast tillsammans med era vänner och ej med andra deltagare.

Svar på vanliga frågor