FMJ Stora skyttepaketet
FMJ Stora skyttepaketet
FMJ Stora skyttepaketet
Exklusivhos Live it

FMJ Stora skyttepaketet

4.8/ 163 röster
 • Passar alla - inga förkunskaper eller licenser krävs
 • Hela 40 skott med 7 olika vapen
 • Landslagsmeriterade skyttar som instruktörer
 • Skjut flera av världens kraftfullaste pistoler och revolvrar
1 695 SEK
1 695 SEK
Stockholm

  Det här är vårt mest skarpladdade skyttepaket, en upplevelse för den som vill skjuta en hel arsenal av pistoler och revolvrar. Förhoppningsvis en lika träffsäker som spännande present!

  Att skjuta pistol är en häftig upplevelse som passar alla. Skyttesporten kombinerar spänning, fokus, precision och puls. Här har vi fört samman en imponerande samling skjutvapen att testa sin träffsäkerhet med. Upplevelsen sker under ledning av landslagsmeriterade instruktörer vilket är mycket värdefullt och brukar resultera i förbättrade träffbilder under skyttets gång.

  Upplevelsen inleds med säkerhetsgenomgång vilket givetvis är centralt genom hela utförandet. Innan skyttet börjar visar instruktörerna även allt man behöver veta för en optimal skjutteknik, varje deltagare får även löpande personlig feedback för att kunna förbättra sina resultat. Något som kan vara värdefullt då det finns ett tävlingsmoment inlagt under dagen på skjutbanan. Skyttet avslutas med att gruppen testar på några av världens mest kraftfulla handeldvapen. Det här är ett komplett skyttepaket, framtaget av landslagsskyttar, för den som vill ha en riktig pangupplevelse!

  Skyttepaket

  24 skott pistol kal 9mm
  5 skott med pistol kal 45 APC
  2 skott med revolver Magnum 357
  3 skott med revolver Magnum 44
  6 skott med pistol Desert Eagle

   

  FMJ Shooting Range

  Upplevelsen utförs på Sveriges modernaste och mest kompletta träningsanläggning för all typ av skytte. FMJ Shooting range drivs och ägs av landslagsmeriterade Elitskyttar och Yrkesfolk. Samtliga instruktörer har full behörighet och säkerheten är rigorös. FMJ har ramavtal med flera myndigheter och säkerhetsföretag som regelbundet använder lokalerna.
  Lokalen är handikapp- och miljöanpassad och består av två skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter. Skjutbanorna är godkända för all typ av skytte samt alla vapentyper från kaliber .22 till kaliber .50.
  FMJ är kontantfritt, samtliga som vistas i skjuthallarna måste kunna uppvisa giltig ID handling och nykterhet är ett krav (kontrolleras vid behov). Skjutande kunder får ej ha varit lagförda.

  Mer information

  • Viktigt

   FMJ är kontantfritt, samtliga som vistas i skjuthallarna legitimeras och nykterhet är ett krav (kontrolleras vid behov). Ingen som vistas i skjuthallarna får ha varit lagförd, gäller både skyttar och åskådare. Minimiålder 18 år, samtliga som vistas i skjuthallarna måste uppvisa giltig ID handling. Inga förkunskaper eller licenser krävs. Vänligen observera att urval av vapen kan variera, dock med likvärdiga vapen. Vid allvarlig pälsdjursallergi avråder vi från deltagande i upplevelsen då vakthundar regelbundet vistas i lokalen.

  • Utrustning

   All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

  • Väder

   Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Utvalda datum året runt.

  • Tidsåtgång

   Totalt ca 90 minuter.

  • Deltagare

   Upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp tillsammans med andra skyttar.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier