14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Stockholms Bränneri
  • Besök ett hantverksbränneri i centrala Stockholm
  • Destillerivisning
  • En Gin & Tonic
  • Provning av 4st gin

Stockholms Bränneri

Välkommen till Stockholms Bränneri, med en Gin & Tonic i handen ges en visning av destilleriet. Hör hur allt startade och djupdyk i spännande smaker under en inspirerande ginprovning.

Stockholms Bränneri

Upplev Stockholms Bränneri

  • Besök ett hantverksbränneri i centrala Stockholm
  • Destillerivisning
  • En Gin & Tonic
  • Provning av 4st gin

Besök Stockholms Bränneri: Ginprovning och visning

I en tidigare Jaguarverkstad på Södermalm finns än idag kopplingar till det brittiska hantverket. Med nyfikenhet som drivkraft produceras här Stockholms första hantverksgin, inspirerat av det nordiska arvet med influenser från de naturliga men också av arkitektur och de närliggande omgivningarna.
Bränneriet har blivit mycket populärt och i kopparpannorna produceras idag massor av spännande smaksättningar och drycker i samarbeten med välkända restauranger och barer över hela landet. Alla ingredienser är ekologiska och trots populariteten så är det fortfarande fokus på de småskaliga och hantverket.   

Välkommen till Södermalm och Stockholms Bränneri, upplevelsen inleds med servering av en Gin & Tonic i Bränneribaren. Med drinken i handen ges en exklusiv visning i destilleriet, lär er om ginets historia och hur den tillverkas på bränneriet idag. Därefter väntar en spännande ginprovning med fyra olika sorters gin. Välkommen till en unik upplevelse i hjärtat av Stockholm!

Mer om upplevelsen

Utvalda datum, torsdagar och lördagar. Uppehåll under sommaren.

Ca 2 timmar

Gäller för en person och utförs tillsammans med andra deltagare.

Upplevelsen sker på svenska men en gång per månad erbjuds även upplevelsen på engelska.

Inför utförandet

Minimiålder 18 år. Medtag legitimation.

Upplevelsen bokas genom Live its bokningssystem.
Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

 

Kundrecensioner

Mkt trevligt upplägg. Duktig värd som berättade o guidade på ett glatt sätt med stor kunskap. Vi hörde o såg bra. Mysiga lokaler o väldigt intressant att få se o lära om själva tillverkningen. Generöst med dryck att prova.

Marie, Juni 2022
Utfördes i: Stockholm

Trevlig tjej som anordnade, god dryck, kul att få veta mer om gintillverkning

Annica, Juni 2022
Utfördes i: Stockholm

Trevligt upplägg med välkomstdrink, genomgång om hur man gör och smaksätter gin, testade 4 gin och guidning i destilleriet. Önskat att han inte berättade vad de olika ginen var smaksatta med utan låtit oss gissa först.

Lena, Maj 2022
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser