Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Vardagskryssning Viking Glory
Exklusivhos Live it

Vardagskryssning Viking Glory

 • Dygnskryssning med Viking Glory
 • Stockholm - Åbo ToR
 • Insidehytt (I2) för två personer
 • Östersjöns modernaste kryssningsfartyg
 • Avresa söndag - torsdag
850 SEK
850 SEK
Stockholm

  Välkommen ombord på Östersjöns modernaste kryssningsfartyg. Ta med någon du gillar och glid ut genom Stockholms vackra skärgård. Viking Glory är specialdesignat för att ge en extra lyxig kryssningsupplevelse. Den här upplevelsen sätter verkligen guldkant på vardagen!

  Med start centralt i Stockholm väntar en härlig dygnskryssning till Åbo. Glory är Östersjöns modernaste fartyg och ett av världens mest klimatsmarta kryssningsfartyg. Specialdesignat för att ge en extra lyxig kryssningsupplevelse, här är resan målet. På Viking Lines senaste tillskott i flottan ger de stora panoramafönstren passagerarna en oslagbar närhet och upplevelse av skärgården. Atmosfären ombord är lyxig och det finns massor att upptäcka under kryssningen. Njut av den smakfulla designen, konsten eller bara blicka ut över den natursköna skärgården.

  Restauranger

  Glöm långa köer och tråkiga menyer, på Viking Glory är matupplevelsen helt central och en stor del av kryssningsupplevelsen. Med ett tiotal olika restauranger att välja bland finns något för alla smaker. Varför inte besöka Östersjöns enda saluhall eller största takterass? Kanske lockar någon av Bistrorestaurangerna Mimmi's eller Kobba? Den välfyllda buffén och lönnkrogen Algoths är också väl värda besök. Torget är Glorys naturliga samlingspunkt och ett måste under en kryssning. Havsutsikt ingår alltid!

  Taxfree

  Shoppingvärlden ombord på Glory bjuder på en unik och inspirerande atmosfär. Här finns alltid erbjudanden, tävlingar och provsmakningar. Den kunniga personalen hjälper gärna till med allt från vinval till sminkkonsultationer. Shoppa drycker, mode, skönhet, godis och leksaker. Allt till priser som är upp till 40% lägre än i land. 

  Spa

  Himmelriket väntar på däck 11. På Viking Glory Archipelago Spa & Wellness blir man ett med skärgården. Njut av bubbelbad, relaxpool, panoramabastu och högklassiga behandlingar. I anslutning till spaavdelningen finns både gym och träningssal.

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Åldersgräns 20 år.Kryssningen är särskilt framtagen för Live it och bokas genom Live its bokningsservice.Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it för att boka din upplevelse.I kryssningen ingår Standard insideshytt/Inside two (I2) för två personer. Möjlighet finns att lägga till måltider, uppgradera hyttkategori, boka spa eller andra tillägg. Detta görs i bokningsflödet och info om detta ges i samband med bokning. 

  • Tillgänglighet

   Avresedag söndag-torsdag augusti - juni med reservation för fullbokade datum och specialkryssningar. Ej bokningsbart 1 juli - mitten på augusti.

  • Tidsåtgång

   Dygnskryssning.

  • Deltagare

   Gäller för två personer i Standard insideshytt på däck 5 eller 8.

  • Annan information

   Standard insideshytter/Inside two (I2) ligger på däck 5 och 8. Här bor ni bekvämt med egen toalett och dusch. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är en kryssningsupplevelse där det inte finns möjlighet att kliva av i Åbo. Resan avser Stockholm Tur och Retur.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier