The Dome Adrenaline Zone för två

4.5 / 10 röster
500 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev The Dome Adrenaline Zone för två
  • Heldagsentré, stanna så länge ni vill
  • Prova så många aktiviteter ni vill
  • 6000 kvm rörelseglädje
  • Nordens enda adrenalinarena
Gävle

The Dome Adrenaline Zone för två

The Dome Adrenaline Zone för två

4.5 / 10 röster
500 kr

Det sägs att multitasking kan inverka på vår prestationsförmåga. Här är det precis tvärtom. Välkomna till inte en upplevelse, utan flera olika samlade under ett tak! I The Dome Adrenaline zone får ni upptäcka extremsporter och låta rörelseglädjen och adrenalinet flöda.

Gävle
Inline - The Dome Adrenaline Zone för två

Upplev The Dome Adrenaline Zone för två

  • Heldagsentré, stanna så länge ni vill
  • Prova så många aktiviteter ni vill
  • 6000 kvm rörelseglädje
  • Nordens enda adrenalinarena

Upplev The Dome Adrenaline Zone

Det här är inte en upplevelse, utan flera olika samlade under ett tak! Välkomna till en heldag i Nordens första adrenalinarena och Sveriges nya mecka för rörelseglädje i alla dess former. Den här platsen är helt unik i sitt slag och här får ni chansen att prova så många olika aktiviteter ni bara orkar. Arenan är uppdelad i tre olika hallar med massor av olika aktiviteter.

Jump & pump

1300 kvm dedikerat för snowboard, skidor, mountainbike, BMX, inlines, skateboard och kickbike. Här finns unika foampits och airbags som låter er landa trick med samma känsla som att landa i pudersnö. 12 meter i takhöjd och en foampit på hela 20x8 meter låter även er som är riktigt skickliga ta er åkning till nästa nivå.

Unlimited Zone

Största hallen i arenan bjuder på obegränsade möjligheter. Ni väljer bland trampolinpark, foampit, parkour, freerun, ninja warrior-bana, klättring, performance area och mycket mer.

Street park

Här väntar en komplett streetyta och betongbowl, hallen är 850 kvm stor och designad av Bryggeriet i Malmö vilket gör att ni hittar allt ni kan önska er, oavsett om det är att åka skateboard, BMX, inlines eller kickbike.

Mer om upplevelsen

Kläder som ger rörelsefrihet, vissa aktiviteter kräver inomhusskor. Alla aktiviteter ingår men tänk på att en del av dem kräver utrustning. Antingen tar man med egen utrustning eller så kan man hyra på plats till bra priser. Fråga gärna personalen i samband med bokning så förbereder de din valda utrustning.

Upplevelsen sker inomhus och är ej väderberoende.

Året runt valfri veckodag. Upplevelsen måste förbokas.

Heldagsentré, man stannar i parken så länge man vill och man får prova så många aktiviteter man vill.

Gäller för två personer, det är andra utövare i arenan samtidigt.

Åskådare är varmt välkomna, det finns restaurang, café och lounge med sittplatser och servering, härifrån ser man delar av arenan. Delar av aktiviteterna kan följas från en läktare i arenan.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 6 år. Då det är fysiska aktiviteter rekommenderar vi att man konsulterar läkare innan upplevelsen vid osäkerhet kring eventuella skador eller besvär. Skydd finns att hyra på plats för den som vill. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper. Det finns instruktörer på plats i arenan och säkerheten sätts alltid i fokus.

Kundrecensioner

Mycket tillmötesgående på Dome.

Jenny, Juni 2020
Utfördes i: Gävle

4 timmars biltid, det var inte så stort som jag tänkte mig och det var ganska dyrt

Andreas, April 2020
Utfördes i: Gävle

Det var kul

Mikael, Februari 2020
Utfördes i: Gävle

Rekommenderade upplevelser