Endast hos live it

The Dome Adrenaline Zone

4.7 / 7 röster
250 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev The Dome Adrenaline Zone
  • Heldagsentré, stanna så länge du vill
  • Prova så många aktiviteter du vill
  • 6000 kvm rörelseglädje
  • Nordens enda adrenalinarena
Gävle

The Dome Adrenaline Zone

The Dome Adrenaline Zone

4.7 / 7 röster
250 kr

Det sägs att multitasking kan inverka på människors prestationsförmåga. Här är det precis tvärtom. Låt någon få inte en upplevelse, utan flera olika samlade under ett tak! I The Dome Adrenaline zone upptäcker vi extremsporter och låter rörelseglädjen och adrenalinet flöda.

Gävle
Inline - The Dome Adrenaline Zone

Upplev The Dome Adrenaline Zone

  • Heldagsentré, stanna så länge du vill
  • Prova så många aktiviteter du vill
  • 6000 kvm rörelseglädje
  • Nordens enda adrenalinarena

Upplev The Dome Adrenaline Zone

Det här är inte en upplevelse, utan flera olika samlade under ett tak! Ge bort en heldag i Nordens första adrenalinarena och Sveriges nya mecka för rörelseglädje i alla dess former. Den här platsen är helt unik i sitt slag och här får man chansen att prova så många olika aktiviteter man bara orkar. Arenan är uppdelad i tre olika hallar med massor av olika aktiviteter.

Jump & pump

1300 kvm dedikerat för snowboard, skidor, mountainbike, BMX, inlines, skateboard och kickbike. Här finns unika foampits och airbags som låter åkaren landa trick med samma känsla som att landa i pudersnö. 12 meter i takhöjd och en foampit på hela 20x8 meter gör att även de bästa åkarna kan ta sin åkning till nästa nivå.

Unlimited Zone

Största hallen i arenan bjuder på obegränsade möjligheter. Välj bland trampolinpark, foampit, parkour, freerun, ninja warrior-bana, klättring, performance area och mycket mer.

Street park

Här finns en komplett streetyta och betongbowl, hallen är 850 kvm stor och designad av Bryggeriet i Malmö vilket gör att man som åkare hittar allt man kan önska sig, oavsett om det är att åka skateboard, BMX, inlines eller kickbike.

Mer om upplevelsen

Kläder som ger rörelsefrihet, vissa aktiviteter kräver inomhusskor. Alla aktiviteter ingår men tänk på att en del av dem kräver utrustning. Antingen tar man med egen utrustning eller så kan man hyra på plats till bra priser. Fråga gärna personalen i samband med bokning så förbereder de din valda utrustning.

Upplevelsen sker inomhus och är ej väderberoende.

Året runt valfri veckodag. Upplevelsen måste förbokas.

Heldagsentré, man stannar i parken så länge man vill och man får prova så många aktiviteter man vill.

Gäller för en person, det är andra utövare i arenan samtidigt.

Åskådare är varmt välkomna, det finns restaurang, café och lounge med sittplatser och servering, härifrån ser man delar av arenan. Delar av aktiviteterna kan följas från en läktare i arenan.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 6 år. Då det är fysiska aktiviteter rekommenderar vi att man konsulterar läkare innan upplevelsen vid osäkerhet kring eventuella skador eller besvär. Skydd finns att hyra på plats för den som vill. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper. Det finns instruktörer på plats i arenan och säkerheten sätts alltid i fokus.

Kundrecensioner

Varierade aktiviteter för alla åldrar. Minus att det var väldigt mycket folk och skräpigt i restaurangen.

Helena, Juni 2019
Utfördes i: Gävle

Ninjabanan var riktigt bra med hinder för både nybörjare och med utmaningar för de riktigt duktiga. Hela familjen hade superroligt! Mindre bra : det kunde ha funnits fler instruktörer på plats och engagerade. I foampiten kändes det lite osäkert då man kunde landa i den från olika håll, dvs krockrisken var stor. Superbra utbud på olika aktiviteter , vi kommer att åka tillbaka !

Alex, Mars 2019
Utfördes i: Gävle

Det var roligt och vi fick prova på många roliga saker till ett bra pris.

Annika, November 2018
Utfördes i: Gävle

Rekommenderade upplevelser