Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Kör Ferrari/Lamborghini

topp 10
st
995 kr
Köp
3.8 / 353 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Hur känns det egentligen att trycka på gasen i en supersportbil? En lätt touch på pedalen och du hör mullret och det närmast metalliska ljudet av en monstermaskin, här pratar vi riktigt supertryck!

  • Ca 500 hästkrafter
  • Ferrari eller Lamborghini
  • 8 km körning på allmän väg
  • Ett ljud som man aldrig glömmer

Se videoklipp - Ferrari 458 Italia
Se videoklipp - Lamborghini Gallardo LP 560-4

Mer information

Upplevelsen Kör Ferrari eller Lamborghini

Detta är en drömförverkligande körupplevelse i en av världens mest omskrivna bilar. Frågan är bara om man ska välja Ferrari eller Lamborghini.

Upplevelsen börjar med genomgång av körteknik och reglage. Sedan är det dags att vrida på nyckeln och njuta av ljudet när över 500 hästkrafter ryter till bakom ryggen. Därefter rullar man lycklig iväg på en oförglömlig tur som sportbilsförare.

Det märks på en gång att man sitter bakom ratten på en supersportbil av högsta klass. Ett lätt tryck på gaspedalen ger ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla motorn. Körningarna sker på allmän väg med en professionell instruktör med i bilen vilket borgar för maximal körglädje. Räkna med avundsjuka blickar från övriga trafikanter när dessa vrålåk rullar fram. Glöm inte att ta med kameran för att föreviga detta minne för livet.

Bilinformation 
Observera att bilparken uppdateras kontinuerligt, bilar som kan förekomma:

Ferrari 458 Italia
Ferrari F430 F1
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
Lamborghini Gallardo LP 560-4

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro

Kundrecensioner

5/5 Anette ‐ Okt 2016, Stockholm
En fantastisk känsla att känna och höra det härliga motorljudet, när spjällen öppnade....wow...det var riktigt härligt. Önskar bara jag fått köra mer och längre, det blir nästa önskepresent.

5/5 Andreas ‐ Okt 2016, Gävle
Roligaste jag har gjort!

4/5 Claudia ‐ Okt 2016, Stockholm
Super nöjd, dock kunde upplevelsen vara lite längre

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Körkort och nykterhet är naturligtvis krav. Båda bilarna kan köras i automatläge.

Försäkring
Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk 20.000 kr

Klädsel/Utrustning

Vanlig klädsel, skor utan höga klackar.

Väder

Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Tillgänglighet

Upplevelsen är tillgänglig på uppsatta datum från slutet av april till oktober. Tillgängligheten kan variera orterna emellan.

Varaktighet

Ca 8 km körning.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för 1 person.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Kör Ferrari/Lamborghini Plus
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
1 495 kr
Köp
Kör supersportbil
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
2 795 kr
Köp