Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Ost- & vinprovning

Topp 10
st
595 kr
Köp
4.3 / 1113 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Enligt många är det osten som får vinet att sjunga. Tänk då hur många ostar med helt olika stil och karaktär det finns, och sen alla viner därtill. Det och mycket mer upplevs under den här smakrika ost- & vinprovningen.

  • Professionell föreläsare
  • Provning av ostar med tillhörande viner
  • Kex och andra passande tillbehör

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen Ost- & vinprovning

I gemytlig miljö med trevlig föreläsare serveras en intressant och lärorik kväll i ostarnas och vinets underbara värld. Ost- & vinprovningen är en kulinarisk resa i ostens förlovade land. Under kvällen lär man känna ett antal olika ostar av olika karaktärer samt tillhörande viner som är utvalda att harmonisera smakerna. Det blir en intressant afton med spännande smakkombinationer. För den som bara vill prova och lära sig mer om vin rekommenderar vi vinprovning.

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Höganäs, Karlstad, Linköping, Luleå, Norrköping, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro

Kundrecensioner

5/5 Anna ‐ Jun 2017, Stockholm
Det var roligt och underhållande samtidigt som man lärde sig otroligt mycket om ost och kombinationen ost och vin.

5/5 Hans ‐ Jun 2017, Stockholm
man fick lära sig att vinsorten har stor betydelse, beroende på vilken ost man åt.

5/5 Monica ‐ Jun 2017, Stockholm
Bra lokal Bra föreläsare Bra material Goda ostar och vin

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Det är rekommenderat att inte dricka alkohol före, det trubbar av dig och dina sinnen. Undvik starka parfymer på provningen. Åldersgräns 18 år.

Tillgänglighet

Utvalda datum augusti - maj.

Varaktighet

Ca 1,5 - 2 timmar.

Antal deltagare

För en person, upplevelsen sker i grupp.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Choklad- & vinprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Linköping, Västerås, Växjö, Örebro
545 kr
1 090 kr
Köp
Vin & mat i kombination
Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Luleå, Västerås, Växjö, Örebro
545 kr
1 090 kr
Köp
Ost- & ölprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro
595 kr
1 190 kr
Köp