Exklusivt hos Live it

Wingsuit VR-Flight för två

5.0 / 10 röster
1 990 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Wingsuit VR-Flight för två
  • Världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying
  • Upplev känslan av ett riktigt Wingsuitflyg med VR-teknik
  • Totalt hela 3 minuter flygtid (2min+1min VR flyg) per person
  • Världens mest extrema sport

Wingsuit VR-Flight för två

Wingsuit VR-Flight för två

5.0 / 10 röster
1 990 kr

Välkommen till världens första och enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying. Med VR-teknik så simuleras en riktig Wingsuitflygning samtidigt som ni flyger i vindtunneln.

Inline - Wingsuit VR-Flight för två

Upplev Wingsuit VR-Flight för två

  • Världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying
  • Upplev känslan av ett riktigt Wingsuitflyg med VR-teknik
  • Totalt hela 3 minuter flygtid (2min+1min VR flyg) per person
  • Världens mest extrema sport

Wingsuit Virtual Reality-flygning Stockholm

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är en människa i en flygdräkt! Låt någon få en present som garanterat ger luft under vingarna. Att flyga fritt i luften och på ett säkert sätt uppleva den eufori som extremsportarna får under fallskärmshopp eller base jump liknar inget annat. Den avancerade VR-tekniken gör att flygningen simuleras i verkliga miljöer och ger upplevelsen av en riktigt actionladdad Wingsuitflygning. Förverkliga drömmen om att flyga! 

Professionella instruktörer vägleder genom hela upplevelsen och finns med i tunneln för att optimera flygningen. Det avancerade säkerhetssytemet gör det hela lätt och alla kan flyga redan under första turen. Flygningen delas in i två block. Efter första flygningarna ges coachning av personlig instruktör. Därefter är det dags för dagens höjdpunkt, flygning med VR-glasögon. Genom Virtual Reality simuleras ett verkligt base jump med Wingsuit från en bergsklippa samtidigt som man flyger i vindtunneln. Det här är det säkraste och samtidigt mest adrenalinfyllda sättet att uppleva Wingsuit, utan att behöva kasta sig ut för ett berg eller flygplan.

Världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying

Världens första vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying är ett luftslott i positiv bemärkelse. Redan under 1930-talet byggde Flygtekniska försöksanstalten en, då topphemlig, vindtunnel för att kunna utveckla det svenska flygvapnet. Några av Sveriges mest kända stridsflygplan har testats och utvecklats i tunneln genom avancerad teknik. Idag används fortfarande mycket avancerad teknik i vindtunneln men nu i syfte att flyga med en annan typ av vingar. Den lutande vindtunnelns luftströmmar och wingsuit-dräkter gör det möjligt att flyga utan förkunskaper och utan risker. Med den senaste VR-tekniken har vi nu även lagt till möjligheten att simulera ett riktigt Wingsuit - samtidigt som du flyger själv i vindtunneln. 

Mer om upplevelsen

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Wingsuit, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats. Det är inga problem att ha vanliga glasögon i VR-headsetet, bär man väldigt stora bågar rekommenderar vi kontaktlinser.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Året runt.

Total tid för upplevelsen är ca 90 minuter inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 minuter + 1 minut VR-flygning (total flygtid 3 minuter) per person.

Upplevelsen är för en person och utförs med personlig instruktör i grupp tillsammans med andra.

Annan information 
Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från området bredvid tunneln.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Det finns flygdräkter i olika storlekar, dock är min. längd 120 cm och max längd 210 cm. Maxvikt är 120kg. Åldersgräns 7 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. För Förstagångsflygare används ett avancerat säkerhetssystem som hindrar flygarna från att flyga in i vindtunnelns väggar. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Kundrecensioner

Snabb och smidig beställning och det var lätt att boka upplevelsen efter köp.

Therese, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

det var fantastiskt bra

Kayathri, Juli 2021
Utfördes i: Stockholm

Mycket bra intro till wing suit. Kul med VR-hopp med

Tomas, Maj 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser