winery hotel
the winery hotel solna sweden
the winery hotel

The Winery Hotel

4.4/ 203 röster
 • Ett paradis för vinälskaren
 • Njutningsfull hotellövernattning i vinets tecken
 • Vinprovning för två
 • Här är vin ett hantverk
2 995 SEK
2 995 SEK
Stockholm

  Njut av en unik vistelse på världens mest nordligaste hotell med ett vineri i samma byggnad. Här genomsyrar vinet varje del av hotellet - designen, restaurangerna, aktiviteterna och bemötandet. The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare! 

  Upplev The Winery Hotel i Solna

  The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning i lobbyn på hotellet erbjuds du som gäst ett helt unikt sätt att bo, njuta och mötas - med vinet i fokus. 

  Familjen Ruhne har gjort vin på vingården Terreno i Toscana sedan 80-talet och det är deras önskan om att dela med sig av hantverket bakom ett kvalitetsvin som ligger till grund för The Winery Hotel. Engagemanget för vin genomsyrar hela hotellet och dess personal som gärna delar med sig av sin kunskap till dig som gäst. 

  En guidad tur i vineriet ger dig möjlighet att följa druvans väg från fält till flaska - ett hantverk som inspirerar. Vinprovningar anordnas flera gånger i veckan och intill vinbaren finns vin-automater för en spontan vinprovning närhelst du vill. Förutom vinet som produceras på plats serveras viner från familjens toskanska vingård samt ett stort utbud av vin från hela världen. 

  Restaurangen Terreno Kitchen har mat och vin i kombination som specialitet. Här är det vinets karaktär som bestämmer smakerna i maten. Hotellets andra restaurang, den italienska osterian Gallo Nero, serverar italienska smaker i en lättsam och uppsluppen miljö. 

  Även designen på hotellet inspireras av vintillverkningen. Vid incheckning är det första du som gäst får se, vinet som lagras på ekfat bakom glasvägg i receptionen. Exteriörens industriprägel kontrasteras av ett inre som genomsyras av influenser från Toscanas lantliga charm och det urbana Brooklyn. 

  Varmt välkommen till en övernattning med vinprovning på The Winery Hotel - ett paradis för vinälskare!  

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   I paketet ingår en övernattning i standardrum med frukost, vinprovning för två samt tillgång till Takbar med pool. Tänk på att hotellen under vissa perioder har hög beläggning. Boka därför gärna din vistelse med god framförhållning.

  • Tillgänglighet

   Gäller för incheckning torsdag- lördag. På lördagar finns begränsat antal platser. Hör med hotellet vid bokning.  

  • Tidsåtgång

   En natt. 

  • Deltagare

   Gäller för två personer. 

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier