The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel
The Wood Hotel

The Wood Hotel

5.0/ 2 röster
 • Övernattning i Superiorrum
 • Entré på Vana Spa
 • 4-rättersmiddag (mellanrätter)
 • Avkoppling i unika miljöer
3 995 SEK
3 995 SEK
Skellefteå

  Upplev norra Sverige på ett helt nytt sätt. I en av världens högsta träbyggnader ligger The Wood Hotel by Elite. Här väntar en designupplevelse där varje våning bjuder på något nytt att upptäcka. Upplev nya och spännande smaker, samla energi på Vana Spa, ta en paus från vardagen och njut av service i toppklass.

  I Skellefteås hjärta ligger en av världens högsta träbyggnader, ett hotell för den medvetne besökaren där det genom passion, inspiration och omtanke skapas hållbarhet på ett unikt sätt. Upplevelsen The Wood Hotel  är en totalupplevelse med inspirerande design, rogivande avkoppling och spännande smakupplevelser.

  The Wood Hotel by Elite

  Byggt i trä från de lokala skogarna och designat både för dig som gäst och vår natur. Hotellet är ett av världens mest hållbara med en särskilt framtagen träkonstruktion som absorberar mer CO2 än vad som används.


  Koppla av i smakfulla trädekorerade rum med oändliga vyer över Skellefteås vackra landskap. Superiorrummen går i skandinavisk design, känslan i inredningen inspireras av både fjällstuga och hantverkstradition. Här blandas en minimalistisk stil ihop med norrländska detaljer och material som åldras vackert med tiden.

  Vana Spa

  Högst upp i byggnaden ligger Vana spa, en rofylld plats där välbefinnande står i fokus. Njut av en uppvärmd utomhuspool, bastu och panoramavy över landskapet. Vana Spa har ritats av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige.

  Restaurang Mandel

  Njut av utsikt, terrass och en vällagad västerbottnisk/samiskinspirerad à la carte. Nästan allt som serveras i restaurang Mandel är producerat i närområdet och tillagat med hjärta för råvaran, gästen och planeten. Här jobbar man alltid med ett ekologiskt och hållbart fokus. Restaurang Mandel är en mötesplats med en pulserande atmosfär.

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Åldersgräns 18 år men kan variera under året, vänligen fråga vid bokning vad som gäller inför er vistelse.

  • Utrustning

   Glöm inte att ta med badkläder, ni får låna tofflor, handduk och badrock under er tid i Vana spa. Tillgång till hotellets gym ingår så ta gärna med träningskläder. 

  • Tillgänglighet

   Gäller för incheckning alla dagar. Tänk på att hotellet under vissa perioder har hög beläggning, antalet bokningsbara rum kan därför vara begränsat och bokning sker i mån av plats.

  • Tidsåtgång

   En natt.

  • Deltagare

   Upplevelsen inkluderar övernattning i Superiorrum, entré till spa, 4-rättersmiddag och frukost för två personer.

  • Annan information

   Vana Spa har en åldersgräns på 18 år. Hotellpriser varierar efter säsong och efterfrågan. Genom Live it får ni alltid samma pris, oavsett när ni väljer att besöka hotellet.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier