vinprovning eataly stockholm
eataly stockholm
eataly vinprovning
eataly
eataly restaurang
eataly
eataly stockholm

Eataly vinprovning

4.5/ 88 röster
 • Vinprovning på Eataly Stockholm
 • 3 glas Italienska viner
 • Välj mellan flera olika teman
 • Spännande smakkombinationer med Italienska delikatesser
695 SEK
695 SEK
Stockholm

  Välkommen till Eataly Stockholm, i vackra lokaler erbjuds här en unik kombination av restauranger, vinbarer, caféer, saluhall och utbildning. En smakfull bit av Italien mitt i Stockholm. Upptäck fantastiska viner från ett av världens främsta vinländer.

  Vinprovning på Eataly i Stockholm

  Italien är ett av världens främsta vinländer och här odlas och produceras viner som älskas av vinkännare. Regionerna Toscana, Piemonte och Veneto är världsberömda för sina viner men landet erbjuder också väldigt mycket mer intressanta och kvalitativa viner. Under denna guidade provning besöker vi Italien för att upptäcka och lära oss mer om landets viner. Upplevelsen ger möjlighet att välja mellan något av följande teman:

  Italienska röda viner

  En guidad provning där vi provsmakar olika typer av röda viner. Exempelvis Nebbiolo från Piemonte, Valpolicella från Veneto och Chianti från Toscana. Till vinerna serveras utsökta italienska delikatesser för spännande smakkombinationer.

  Vinprovning ABC om Italienska viner

  En guidad provning där vi får lära oss om italienska viner. Vi går igenom druvor, skillnader mellan regioner och lär oss hur vi provar vin. Det serveras utvalda italienska delikatesser under provningen vilket är utmärkt för att få en inblick i att kombinera mat och vin.

  Mousserande Italienska viner

  En guidad provning av Italiens mousserande viner. Upptäck skillnaderna mellan de olika stilarna och druvorna. Vi får också lära oss om tillverkning och odling samt hittar spännande smakkombinationer med olika italienska delikatesser.

  Eataly Stockholm

  Det första Eataly etablissemanget öppnades i Turin 2007 och finns idag i över 40 storstadsmetropoler världen över. Filosofin är att skapa en levande marknadsplats av restauranger, saluhall och utbildning som bjuder in till att äta, handla och lära. Här erbjuds mat och dryck av högsta kvalitet av passionerad personal som brinner för att lära gästerna mer om det italienska köket. Eataly Stockholm ligger i anrika biografen Röda Kvarn mitt i centrala Stockholm. Lokalen har varsamt restaurerats och är en upplevelse i sig. Välkommen!

   

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Minimiålder 18 år. Medtag legitimation. Provningen hålls på engelska. Upplevelsen bokas genom Live its bokningssystem.Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

  • Tillgänglighet

   Utvalda datum året runt.

  • Tidsåtgång

   Ca 1,5 timme

  • Deltagare

   För en person, upplevelsen sker tillsammans med andra deltagare i små grupper om upp till 12 personer.

  • Annan information

   Upplevelsen gäller för en temaprovning.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier