eataly pizza
italiensk matlagningskurs
matlagningskurs stockholm
pastakurs stockholm
italiensk matlagningskurs
matlagningskurs stockholm
pizzakurs stockholm
italiensk matlagningskurs stockholm
matlagningskurs stockholm

Eataly Matlagningskurs för två

4.5/ 137 röster
 • Matlagningskurs på Eataly Stockholm
 • 1 glas vin/person ingår
 • Välj mellan flera olika teman
 • Professionella kockar
2 390 SEK
2 390 SEK
Stockholm

  Välkomna till Eataly Stockholm, i vackra lokaler erbjuds här en unik kombination av restauranger, vinbarer, matbarer, caféer, saluhall och utbildning. En smakfull bit av Italien mitt i Stockholm. Professionella kockar lär ut hur man lyckas med italienska rätter.

  Högkvalitativa råvaror och enkelhet kännetecknar det italienska köket. Ju mer man kan om hantverket bakom varje råvara desto mer kan man njuta av den. Eataly driver en egen matlagningsskola, la Scuola, där gäster får upptäcka maten, kockarna och producenterna bakom råvarorna som inspirerar Eataly. Ambitionen är att sprida kunskap om italiensk matlagning på ett roligt och inspirerande sätt. La scuola är utmärkt för både nybörjare och erfarna hemmakockar, välkommen att fördjupa kunskaperna i italiensk matlagning. Kunskap har aldrig smakat så gott!

  Matlagningskursen avslutas på italienskt vis med gemensam middag ackompanjerat av ett glas vin. Upplevelsen ger möjlighet att välja mellan något av följande teman:

  Gör egen pizza

  Eatalys egna Pizzaioli, pizzaexperter, visar hemligheterna bakom en riktigt bra pizza. Här lär vi oss hur vi jobbar med degen, bakar ut, vilka toppings som passar samt hur vi gräddar en perfekt pizza.

  Gör egen pasta

  Under ledning av Eatalys egna Pastai, pastaexperter, lär vi oss göra fantastisk pasta från grunden. Fokus ligger på ingredienserna mjöl, ägg och vatten. Exempel på pasta som kan göras under kursen; ravioli, tagliatelle, rigatoni, orrechiette m.fl.

  Italiensk meny

  Professionella kockar guidar till nycklarna i den italienska matlagningen. Vi lär oss om råvaror, tillagningstekniker och får med oss massor av tips och tricks. Under kvällen lagas en trerättersmiddag som sedan avnjuts gemensamt.

  Eataly Stockholm

  Det första Eataly etablissemanget öppnades i Turin 2007 och finns idag i över 40 storstadsmetropoler världen över. Filosofin är att skapa en levande marknadsplats av restauranger, saluhall och utbildning som bjuder in till att äta, handla och lära. Här erbjuds mat och dryck av högsta kvalitet av passionerad personal som brinner för att lära gästerna mer om det italienska köket. Eataly Stockholm ligger i anrika biografen Röda Kvarn mitt i centrala Stockholm. Lokalen har varsamt restaurerats och är en upplevelse i sig. Välkommen!

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Rekommenderad minimiålder 16 år, yngre deltagare kan delta i sällskap med målsman. Medtag legitimation. Kursen hålls på engelska. Upplevelsen bokas genom Live its bokningssystem.Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

  • Utrustning

   Förkläden finns att låna på plats.

  • Tillgänglighet

   Utvalda datum året runt.

  • Tidsåtgång

   Ca 2,5 timmar

  • Deltagare

   För två personer, upplevelsen sker tillsammans med andra deltagare i små grupper om upp till 12 personer.

  • Annan information

   Upplevelsen gäller för en temakurs. Alkoholfria alternativ finns. Allergier och specialkost (t.ex. vegetariskt/veganskt) behöver meddelas i förväg, detta görs i samband med bokning. Pasta och italiensk meny kan göras glutenfritt men inte pizzan.I kurserna Pasta och italienska meny lagar glutenintoleranta maten med gluten men serveras glutenfria alternativ lagade av kockarna till middagen.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier