Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Kör Ferrari/Lamborghini Plus

st
1 495 kr
Köp
4.0 / 154 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Förverkliga drömmen och provkör en av världens mest omtalade supersportbilar. Motorljudet och körglädjen i dessa monstermaskiner är ett minne för livet!

  • Ca 500 hästkrafter
  • Välj mellan Ferrari eller Lamborghini
  • Ca 15 km körning på allmän väg
  • Ett ljud man aldrig glömmer

Se videoklipp - Ferrari 458 Italia
Se videoklipp - Lamborghini Gallardo LP 560-4

Mer information

Upplevelsen Kör Ferrari eller Lamborghini Plus

Detta är en drömförverkligande körupplevelse i en av världens mest omskrivna bilar. Frågan är bara om man ska välja Ferrari eller Lamborghini.

Upplevelsen börjar med genomgång av körteknik och reglage. Sedan är det dags att vrida på nyckeln och njuta av ljudet när över 500 hästkrafter ryter till bakom ryggen. Därefter rullar man lycklig iväg på en oförglömlig tur som sportbilsförare.

Det märks på en gång att man sitter bakom ratten på en supersportbil av högsta klass. Ett lätt tryck på gaspedalen ger ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla motorn. Körningarna sker på allmän väg med en professionell instruktör med i bilen vilket borgar för maximal körglädje. Räkna med avundsjuka blickar från övriga trafikanter när dessa vrålåk rullar fram. Glöm inte att ta med kameran för att föreviga detta minne för livet.

Vi uppdaterar modellerna kontinuerligt, bilar som kan förekomma: 

Ferrari 458 Italia
Ferrari F430 F1
Lamborghini Gallardo LP 560-4
Lamborghini Gallardo 570 Performante
Lamborghini Gallardo 570 Superleggera

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro

Kundrecensioner

5/5 Stefan ‐ Jun 2017, Stockholm
Bra saklig information. Trevligt bemötande och engagemang i att upplevelsen skulle bli bra.

5/5 Joakim ‐ Jun 2017, Gävle
En fantastisk bil som sätter sig på hjärnan direkt. Otroligt rolig att köra. Instruktören var duktig och lätt att prata med. En upplevelse för livet!

4/5 Mikael ‐ Jun 2017, Gävle
Bra o tydliga instruktioner vid gallardoturen, hade önskat att välja körväg själv och mindre trafik

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Körkort och nykterhet är naturligtvis krav. Båda bilarna kan köras i automatläge.

Försäkring
Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk 20.000 kr

Klädsel/Utrustning

Vanlig klädsel, skor utan höga klackar.

Väder

Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Tillgänglighet

Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från slutet av april till oktober. Tillgängligheten kan variera orterna emellan.

Varaktighet

Ca 15 km körsträcka.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för 1 person.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Kör supersportbil
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
2 795 kr
Köp
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
995 kr
Köp