Endast hos Live it

Yasuragi

4.0 / 2 röster
7 295 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Yasuragi
  • Övernattning i Superior rum med skärgårdsutsikt
  • Spa i Japanska badet
  • 2st 50 minuters behandlingar
  • A la carte middag

Yasuragi - Total avkoppling på japanskt badhotell

Yasuragi

4.0 / 2 röster
7 295 kr

Endast 20 minuter från Stockholm city väntar en annan värld. På japanska badhotellet Yasuragi njuter ni av varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi. Välkommen till ett spahotell utöver det vanliga.

Inline - Yasuragi

Upplev Yasuragi

  • Övernattning i Superior rum med skärgårdsutsikt
  • Spa i Japanska badet
  • 2st 50 minuters behandlingar
  • A la carte middag

Spa, behandlingar, middag och övernattning på Yasuragi

På japanska betyder Yasuragi "den sköna utandning du gör när du sakta sjunker ned i en varm källa" och det är vad konceptet Yasuragi handlar om. I årtusenden har badritualen i Japan varit en viktig del för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande genom att stilla tanken och samla sinnet. Med den japanska enkelheten som inspiration finns här en plats där ni får komma ner i varv och låta sinnena vila för att samla ny kraft. Denna paketering ger er en totalupplevelse av Yasuragi där ni får uppleva de bästa av detta prisbelönta spahotell.

En kort väg från pulsen i Stockholm city ligger lugna och vackra Hasseludden. Ni bor i Superiorrum med magnifik utsikt över skärgården och Stockholms inlopp. på rummet väntar nybäddad säng, badkläder, er yukata (japansk bomullsrock) och en väl kyld flaska mousserande vin.

När ni bytt om beger ni er till det japanska badet där vi rekommenderar att ni inleder med badintroduktion och japansk tvagning. Efter tvagningsritualen väntar flera varma källor, både inomhus och ute under tallarna, och en rad andra möjligheter till avkoppling – ångbastu med salt, kolsyrebad, fotbad och mycket mer.

Under dagen erbjuds också ett stort utbud av aktiviteter som yoga, meditation, do in och qigong. I samband med bokning så bokar ni även varsin valfri 50-minuters behandling. Det finns ett flertal välgörande behandlingar att välja mellan och samtliga utförs av välutbildade terapeuter.

Avslappnade efter en dag i de harmoniska miljöerna har det blivit dags för middag. A la carte-restaurangen ligger i anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Här serveras mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck. När ni vaknar utvilade dagen därpå serveras frukost i samma lokaler. Varmt välkomna att njuta av lugnet på Yasuragi!

Mer om upplevelsen

Vid ankomst får ni badkläder, yukata (japansk bomullsrock) och en vattenflaska, dessa får ni ta med er hem efter vistelsen. Ni får även låna tofflor och handdukar.
Aktiviteter som yoga, meditation och qigong utförs i yakutan så ni behöver ej ta med träningskläder.

Ej väderberoende.

Ankomst Söndag - torsdag, incheckning sker normalt från kl.15:30 och utcheckning kl.12:00. 

En natt.

Gäller för två personer

Inför utförandet

Åldersgräns 18 år, 16 år i målsmans sällskap. Yasuragi erbjuder ett rikt utbud av behandlingar, val av behandling görs i samband med bokning. I japanska badet, lounger och dojo råder totalt foto- och mobilförbud.

Kundrecensioner

Trevligt rum, bra bad, maten drar ner betyget något

Anette, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

Detta är en magisk plats. Trots att det är otroligt mycket gäster så funkar det överallt och upplevelsen är helt underbar. God mat, härliga behandlingar och en perfekt höst/vinterupplevelse när vädret är lite extra dramatiskt.

Lina, Mars 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Övernattning Elite Hotels
Stockholm, Göteborg, Malmö, Eskilstuna, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro, Örnsköldsvik
Stockholm, Göteborg, Malmö, Eskilstuna, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro, Örnsköldsvik