yasuragi presentkort
Yasuragi
yasuragi spa
yasuragi kimono
yasuragi stockholm
yasuragi pool
yasuragi restaurang
Exklusivhos Live it

Yasuragi

4.5/ 46 röster
 • Övernattning i Superior rum med skärgårdsutsikt
 • Spa i Japanska badet
 • 2st 50 minuters behandlingar
 • A la carte middag
7 995 SEK
7 995 SEK
Stockholm

  Endast 20 minuter från Stockholm city väntar en annan värld. På japanska badhotellet Yasuragi njuter ni av varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi. Välkommen till ett spahotell utöver det vanliga.

  Upplev Yasuragi

  På japanska betyder Yasuragi "den sköna utandning du gör när du sakta sjunker ned i en varm källa" och det är vad konceptet Yasuragi handlar om. I årtusenden har badritualen i Japan varit en viktig del för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande genom att stilla tanken och samla sinnet. Med den japanska enkelheten som inspiration finns här en plats där ni får komma ner i varv och låta sinnena vila för att samla ny kraft. Denna paketering ger er en totalupplevelse av Yasuragi där ni får uppleva de bästa av detta prisbelönta spahotell.

  Yasuragi Stockholm

  En kort väg från pulsen i Stockholm city ligger lugna och vackra Hasseludden. Ni bor i Superiorrum med magnifik utsikt över skärgården och Stockholms inlopp. på rummet väntar nybäddad säng, badkläder, er yukata (japansk bomullsrock) och en väl kyld flaska mousserande vin.

  Yasuragi Spa

  När ni bytt om beger ni er till det japanska badet där vi rekommenderar att ni inleder med badintroduktion och japansk tvagning. Efter tvagningsritualen väntar flera varma källor, både inomhus och ute under tallarna, och en rad andra möjligheter till avkoppling – ångbastu med salt, kolsyrebad, fotbad och mycket mer.

  Aktiviteter på Yasuragi

  Under dagen erbjuds också ett stort utbud av aktiviteter som yoga, meditation, do in och qigong. I samband med bokning så bokar ni även varsin valfri 50-minuters behandling. Det finns ett flertal välgörande behandlingar att välja mellan och samtliga utförs av välutbildade terapeuter.

  Middag på Yasuragi

  Avslappnade efter en dag i de harmoniska miljöerna har det blivit dags för middag. A la carte-restaurangen ligger i anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Här serveras mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck. När ni vaknar utvilade dagen därpå serveras frukost i samma lokaler. Varmt välkomna att njuta av lugnet på Yasuragi!

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Åldersgräns 18 år, 16 år i målsmans sällskap. Åldersgränsen kan variera under året, vänligen fråga vid bokning vad som gäller inför er vistelse.Yasuragi erbjuder ett rikt utbud av behandlingar, val av behandling görs i samband med bokning. I japanska badet, lounger och dojo råder totalt foto- och mobilförbud.

  • Utrustning

   Vid ankomst får ni en yukata (japansk bomullsrock), badkläder och tofflor. Badkläderna får ni behålla medan yukata och tofflor är till låns. Ni bär yukatan under hela er vistelse, även under aktiviteter och måltider. Om ni önskar delta i yoga, vänligen medtag bekväma kläder för yoga.

  • Väder

   Ej väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Ankomst Söndag - torsdag, incheckning sker normalt från kl.15:30 och utcheckning kl.11:00. 

  • Tidsåtgång

   En natt.

  • Deltagare

   Gäller för två personer

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier