formel 1 simulator
f1 simulator stockholm
f1 simulator
Exklusivhos Live it

Formel 1-Simulator för två

4.7/ 514 röster
 • Kör Lewis Hamilton och Valtteri Bottas 2021 Mercedes-AMG F1 W12E 
 • Känn minsta gupp i 3D-scannad-bana
 • Cockpit med reglage som i riktiga F1-bilar
 • Professionella instruktörer
1 990 SEK
1 990 SEK
Stockholm

    Världens bästa Formel 1-förare tränar i simulator inför varje Grand Prix, utmana en kompis i en av världens mest avancerade simulatorer under en dag som F1-förare.

  Glöm arkadhallarnas bilspel, det här är en av världens mest avancerade Formel 1-simulatorer där alla detaljer är som verklighetens F1-bilar. Världens bästa förare tränar i simulatorer inför varje GP-tävling och nu finns möjligheten att göra detsamma. Det här är upplevelsen för den motorintresserade som vill känna hur det känns att köra Formel 1-bil. För de riktiga förarna så är det alltid viktigt att slå sin teammate, självklart gäller det även under denna upplevelse.

  Denna racingupplevelse börjar med en utförlig teoretisk genomgång, körningen sker sedan i ett längre körpass om ca 30 minuter där instruktörerna ger löpande feedback för att förbättra körningen och varvtiderna. Efter avslutad körning erhålls certifikat på genomförd körning samt länk till varvtider och telemetri från körningen..

  Simulatorn

  En av världens mest avancerade Formel 1-simulatorer. Den rör sig efter körningen vilket gör att man som förare känner av allt på banan. Skärmen är 5 meter bred och i 170-grader runt bilen vilket ger fartkänsla och en otrolig realism i körningen. I cockpit är alla reglage som i de riktiga tävlingsbilarna. Alx Danielsson, tävlingsförare för Renault och F1-testförare, säger så här om simulatorn: "Den bästa simulatorn jag kört någonsin, så nära riktig F1 man kan komma!"

  Bilen

  Mercedes-AMG F1 har under 2014-2020 vunnit samtliga förar- och konstruktörs VM, få team har varit så dominanta under så lång tid. Nu är det dags att stiga ned i cockpiten på Mercedes-AMG F1 W12E, bilen som vann konstruktörs VM 2021 och kördes av sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton och Valtteri Bottas. Bilens 1,6 liters V6 hybridmotor levererar över 1000hk och ansågs vara den bästa bilen på griden med en svårslagen kombination av motorkraft och downforce.
  Simulatorn är framtagen i nära samarbete med Mercedes-AMG vilket gör att cockpit inte bara ser ut som den riktiga bilen - den känns precis som på riktigt också! 

  Banan

  Körningen sker på klassiska Monzabanan i Italien, Ferraris hemmabana och den snabbaste på hela tävlingskalendern. Hela banans yta är 3D-scannad vilket gör den till en exakt replika av Monza, varje litet gupp i banan känns. Upplev de kända kurvorna Lesmo, de tighta chikanerna Ascari och tryck full gas ut ur Parabolica. F1-förarna gör varvet på 1:20 - 1:25 - vilket ger snitthastigheter på runt 250 km/h.

  Tag plats bakom ratten och var Formel 1 förare för en dag!

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Maxlängd 200 cm, maxvikt 100 kg.

  • Utrustning

   Bekväma kläder och skor med tunn sula.

  • Väder

   Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Utvalda datum året runt.

  • Tidsåtgång

   Total varaktighet ca 45 minuter varav ca 30 minuter aktiv körning.

  • Deltagare

   Upplevelsen gäller för två personer som kör samtidigt i varsin simulator.. Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan.

  • Annan information

   Simulatorn är så verklighetstrogen att om man har problem med åksjuka rekommenderar vi att man tar en åksjuketablett innan upplevelsen. Efter upplevelsen skickas en länk med varvtider samt telemetri med data från körningen.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier