Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Stockholm från ovan - flyg helikopter

st
1 245 kr
Köp
4.6 / 373 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Förbered dig för en härlig upplevelse med spektakulära vyer under denna guidade helikoptersightseeing över Stockholms stad. En garanterat oförglömlig upplevelse - för såväl urstockholmaren som turisten!

  • 20 min guidad tur över Stockholm stad
  • Huvudstadens mest unika sightseeing
  • Perfekt för både stockholmare och turist

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen Stockholm från ovan - Helikoptersightseeing

Se innerstan från ovan och blicka ut över myllret av takåsar. Passera Djurgården, se solen som blänker i Riddarfjärden och skymta i horisonten de tusentals öar som vackert breder ut sig i Stockholms skärgård. Fascineras av kontrasterna mellan den täta bebyggelsen i city och den natursköna miljön i innerskärgården. Detta är det bästa sättet att se världens vackraste stad!

Glöm inte kameran!

Ort

Stockholm

Kundrecensioner

5/5 Gunnel ‐ Jun 2017, Stockholm
Toppen tjeer som möte upp oss och en super pilot. Jag hade med mig ett barnbarn som är 11 år och han fick sitta bredvid Piloten. En upplevelse som han aldrig glömmer och inte jag heller. Vädret var toppen men det kan ju knappast ni ta åt er äran av..

5/5 Bakhrom ‐ Jun 2017, Stockholm
Det var mycket bra. Jag hade inte tänkt att det ska vara så vackert

5/5 Viveka ‐ Jun 2017, Stockholm
Härlig helikoptertur i fint väder, kunde inte varit bättre

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Maxvikt: 85 kg. Ingen åldersgräns.

Väder

Upplevelsen är väderberoende och kan vid dåligt väder ställas in med kort varsel.

Tillgänglighet

Utvalda datum året runt.

Varaktighet

Ca 30 min, varav 20 min flygtid.

Antal deltagare

För en person, tillsammans med andra passagerare.

Svar på vanliga frågor